Ghost of Tsushima’dan Harika Oynanış Videosu

Ghost of Tsushima’dan Harika Oynanış Videosu

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima

Sony, şirketin E3 2018 basın toplantısında ilk olarak Tsushima Ghost için ilk oyun fragmanını sundu. Fragman, bir ormanlık alandan atı ile yürüyen bir samuray ile açıldı. Metin, Moğol istilasının 9. günü olduğunu göstermek için ekranda belirdi, bu da oyunun ilerlemeyi günlere bölerek izleyeceğini gösteriyor.

Karakter bir tepeye doğru yürür ve buğdayın rüzgarda hafifçe süzüldüğü güzel bir alan olan Otsuna Grassland’a bakar. Samuray atını arar ve binmeye başlar. Oyun kesinlikle çok etkileyici görünüyor. Nihayetinde samuray ormanın derinliklerine doğru ilerliyor, ki burada birisini öldüren istilacı güçlerle karşılaşıyor. Üç düşman beliriyor, ama samuray savunmacı bir duruşu benimsiyor, yıkıcı bir tezat veriyor ve düşmanlarını yere indiriyor.

Düşmanlar yakınlaşmaya başlıyor, ancak samuray saldırılarını önlemek için defansif hamleler kullanıyor. Çok yavaş, kasıtlı bir tempo var. Masako adında ikinci bir kadın karakter ortaya çıkar ve samurayı Jin olarak çağırır. Bir keşiş kurtarmak için bir tapınağa gidiyorlar ve tespit edilmelerini önlemek için sessiz bir yaklaşım kullanmayı tercih ediyorlar. İki düşmanın arkasına gizlice girerler ve onları beraberce öldürürler. Jin bir çitin üzerine atlar ve daha sonra bir salıncak ve bir binaya girmek için bir ip kullanarak yakındaki bir çatıya atlar.

Daha sonra zaman yavaşlar ve kamera yakındaki düşmanlara gider ve Jin’e başka bir karaktere sorunsuz bir şekilde geçme ve onları bıçaklama fırsatı verir. Keşfedilen keşişle Jin tapınağı terkediyor, ancak Masako keşişe ok atıyor ve Masako’nun ailesini öldürdüğü ortaya çıkıyor.

Jin ve Masako, kıpkırmızı bir tarlada, bir düello için yola koyuluyor. Bu sahnedeki oyun, gelen saldırılara karşı koymak ve açıklıklardan yararlanmak için uygun tavırları benimsemeyi içeriyor gibi görünüyor. Çatışma boyunca, Jin, Masako’yla akıl yürütmeye çalışır ve Moğolların geleceğini ve bu istilacıların gerçek düşman olduğunu hatırlatır. Sonunda Moğollar tarafından kuşatılırlar, ancak onlarla yüzleşmek için ayaktadırlar.

Infamous’ın arkasındaki zihinler tarafından yaratılan Ghost of Tsushima, 1274’te feodal Japonya’da Tsushima adasında gerçekleşen bir açık dünya oyunudur. Oyuncular, kendisini mağdur etmekten sorumlu olanları hedef alan bir intikamcı, ama onurlu samurayın rolünü üstlenirler.