Ghost Recon Wildlands

Ghost Recon Wildlands

Ghost Recon serisi yeniden gündemde!

Fakat önceki sürümlerden biraz farklı bir fiyatta. Silahlar,patlamalar yine var. Ancakönceki Ghost Recon ile olan benzerlikler sona eriyor.

Wildlands, dört kişilik bir askeri HARDCAD takımının kontrolü altına almanıza izin veren bir TPS oyunu. Ayrıca Far Cry ve Assassin’sCreed gibi diğer Ubisoft dağıtımlarından da ilham alarak yeni bir dünya oluşturulmuş. Burada görevleri farklı emirlerle çözmeyi seçebilir ve hedeflerinize istediğiniz gibi yaklaşabilirsiniz.

Oyunun çıkış tarihi olarak 7 Mart 2017 olduğu, PS4, Xbox One ve PC’de yayınlanacağı belirtildi.

Ubisoft’un Kasım başında yapılan üç aylık kazanç çağrısında CEO Yves Guillemot, oyun için kapalı ve açık beta süreleri olacağını söyledi. Açık beta süresinin “önümüzdeki çeyrek” ‘te gerçekleşeceğini ve muhtemelen 2017 yılının başında kısa süreliğine olacağını belirtti.

Ghost Recon Wildlands gizlilikten karmaşaya kadar birçok oyun seçeneği sunuyor.

Ekibimizin görevi Güney Amerika’ya kan ağlatan Santa Barbara kartelini alt etmektir. Tahmin ettiğiniz gibi, iyi gizlenmiş bir karteli indirmek o kadar da kolay olmayacak. Bunun için farklı zorluklarda, farklı tiplerde görevler yapacaksınız. Örneğin, Santa Blanca kartelindeki daha güçlü gruplara karşı savaşlarda yardımcı olmak için yerel isyancılarla yan yana gelebileceksiniz. Veya bilgi maniple ederek kartel içinde mücadele etmeye çalışabilir ve teşvik edebileceksiniz. Ya da ana hedeflerinize gizlice girmenize ve kolaylıkla tamamlamanıza yardımcı olmak için dikkat dağıtıcı noktaları tek bir yerde oluşturabilirsiniz.

Multiplayer!

Image

Wildlands multiplayer modda daha eğlenceli gibi görünüyor. Ubisoftuzun zamandır oyuncuların birbirlerinin oyunlarına girip çıkmaları fikrini düşünüyordu.Bunu Wildlands ile gerçekleştirecekler. 2 ila 4 oyuncu arasında iş birliği içinde takımınızı oluşturabilirsiniz. Yalnız başınıza oynamak da bir tercih tabiki.

KARAKTERLERİ ÖZELLEŞTİREBİLİRSİNİZ!

Image

Karakterlerin sakallarını, saçlarını, bandanalarını vs.. değiştirebilir, kendinize benzetebilir, dilediğiniz gibi özelleştirebileceksiniz. Tabi ki silah yüklemeleri de sizin zevkinize göre seçilebilecek.

FİYATA GELİNCE

$59.99 (Standard Edition)

$69.99 (Deluxe Edition)

$99.99 (Gold Edition)

WEB SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN