Ghost Recon Wildlands Sistem Gereksinimleri

Ghost Recon Wildlands Sistem Gereksinimleri

Ghost Recon Wildlands

Ghost Recon Wildlands

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Ubisoft Paris tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan bir taktik nişancı video oyunudur. 7 Mart 2017’de Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için tüm dünyada Tom Clancy’s Ghost Recon serisinin onuncu oyunu olarak piyasaya çıktı. Açık bir dünya ortamı sunan Ghost Recon serisinin ilk oyunudur.

Oyun, Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter‘da tanıtılan fütüristik ortamdan uzaklaşıyor ve orijinal Tom Clancy’s Ghost Recon‘una benzer bir özellik sunuyor. Ubisoft; dağ, orman, çöl ve yeşillikler gibi çok çeşitli ortamlar içeren oyun dünyasıyla bunub en büyük açık dünya oyunlarından biri olarak nitelendirdi.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, açık bir dünya ortamında kurulmuş, isteğe bağlı olarak birinci şahıs veya üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanan bir taktik nişancı oyunudur. Oyuncular Delta Company üyesi olarak oynuyor, Birinci Tabur, 5. Özel Kuvvetler Grubu, “Ghosts” olarak da bilinirler. Birleşik Özel Harekat Komutanlığı bünyesindeki Birleşik Devletler Ordusu’nun hayali seçkin özel operasyonlar birimidir. Advanced Warfighter ve Future Soldier’da kullanılan fütüristik ayarı içermez, bunun yerine orijinal Tom Clancy’s Ghost Recon’na benzer şekilde modern bir ayarı benimser. Sonuç olarak, oyunda kullanılan donanım, dünya genelindeki askeri güçlerin sıkça kullandığı silah ve teçhizata dayanmaktadır. Bununla birlikte, düşmanları etiketlemek ve hedefleri göstermek için kullanılabilecek dronlar gibi bazı orijinal ekipmanlara sahiptir. Bu dronlar, yükseltilene kadar sınırlı yeteneklere sahiptir. Oyun, dağlar, ormanlar, çöl, gibi dokuz farklı araziden oluşan açık bir dünya ortamı sunan ilk giriştir ve aynı zamanda dinamik bir hava durumu sisteminin yanı sıra gece gündüz döngüsü de sunar. Gündüz görevleri tamamlamak oyuncuları düşmanları kolayca bulmalarına izin verirken gece görevleri tamamlarken oyunculara taktik avantajlar kazandırır; çünkü gece bazı gardiyanların uykuya dalması nedeniyle oyunculara daha iyi gizlenme ve daha kolay sızma imkanı sunar. Oyuncular görevlerden önce gözlem yaparlar. Oyunda motosikletler, helikopterler ve kumsal arabaları gibi çeşitli araçlar bulunur. Wildlands‘ın öncülerinden farklı olarak, çeşitli yan görevlere sahiptir.

Ghost Recon Wildlands Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
 – İşlemci: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz ya da AMD FX-4320 @ 4 GHz veya eşdeğer
 – Bellek: 6 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX660 / AMD R9 270X (2GB VRAM ile Shader Model 5.0 veya daha iyi)
 – Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX son sürücülerle uyumlu

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
 – İşlemci: Intel Core i7- 3770@ 3.5 GHz ya da AMD FX-8350 @ 4 GHz veya daha iyi
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX970/GTX 1060 veya AMD R9 390/RX480 (4GB VRAM ile Shader Model 5.0 veya daha iyi)
 – Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX son sürücülerle uyumlu