Google’ın Şirin Ses Testi Dünyayı Kağıtla İzlemenize Olanak Tanıyacak

Google Kağıt Sinyalleri

Google Kağıt Sinyalleri

   Google‘ın en son ses deneyleri en şirin olanı. Kağıt Sinyalleri, sesinizle kontrol edilebilen bir kağıt nesne oluşturmanıza olanak tanıyan açık kaynaklı bir projedir. Kağıt nesneler, Bitcoin’in nasıl çalıştığını görmenizi, havanın görsel bir temsilini almanıza ya da NASA roketatarlarını takip etmenizi sağlar. Google birçok farklı sinyal üretti ve kod, geliştiricilerin kendi özel sürümlerini oluşturmalarına izin vermek için açık kaynaklı oluşturuldu.  

   Bir kağıt sinyali oluşturmak için Adafruit paneli ve gerekli tüm kabloları içeren bir Kağıt Sinyalleri Başlangıç Kitine ve kağıt çıktılarınızı hareket ettirmek için micro servo motor gerekli. Ayrıca Google Assistant’ı desteklemek için bir yazıcı, bıçak, tutkal, kurşun kalem ve cetvele ihtiyacınız var. Bir kağıt sinyalini Google Assistant’dan etkinleştirmek basit gibi duruyor. Kendinize ait bir sinyal oluşturmak istiyorsanız, Google’ın Paper Signals paketi 24,95 $ . Ve tüm deneylere şirketin ses deneyleri sitesinden ulaşabilirsiniz. 

  İnternetin devi Google’ın ses deneyleri sitesinin yanı sıra, Raspberry Pi.için bir bilgisayar görme seti hazırlıyor. Raspberry Pi sahipleri Pi ve kamera ile eşleşen bilgisayar görme yazılımı ile yeni bir devre kartı bağlamalarını sağlayacak. Bu bilgisayar görme sistemi Google’ın makine öğrenme yazılımını denemenin hızlı bir yolu.

Google Kağıt Sinyalleri

Kaynak: 1