GTA 5: Bu Haftaki GTA Online Yenilikleri

GTA 5: Bu Haftaki GTA Online Yenilikleri

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA Online

GTA Online

Rockstar, bu haftaki tüm yeni satış, etkinlik ve GTA Online için çift XP fırsatlarını açıkladı ve çok şey var. Şimdi Rockstar’ın “Contraband Week” dediği şeyin bir parçası olarak 16 Nisan’a kadar tüm Gunrunning Sell görevleri için çift GTA $ ve RP kazanabilirsiniz.

Ayrıca, Target Assault yarışları aynı anda çift GTA $ ve RP ödeyecek. Bu, sadece bu ay piyasaya sürülen yarış ve çekim özelliklerine sahip yeni bir mod.

Satış açısından, Warstock Cache & Carry mağazası araçlar ve yükseltmeler gibi şeylerde güzel indirimler sunuyor. Buna ek olarak, bunker ve bunker yükseltmeleri satışa sunulurken, Legendary Motorsport, 16 Nisan’a kadar Pfister Neon ve Overflod Autarch arabalarının yüzde 25’ini sunuyor. Rockstar’ın blogunda belirtildiği gibi, bu haftanın indirimlerinin tam bir özetini aşağıda görebilirsiniz.

Diğer yandan, bu haftanın Premium Race “The Loop”, Time Trial ise “Great Ocean Highway” dir. Her zamanki gibi Premium Race’da ilk üçte tamamlayanlar GTA $ kazanacak ve bitiren herkes üçlü RP alacak. Time Trial için, zamanı geçenler başarıları için GTA $ ve RP’nin bir payını alacaktır.

İleriye baktığımızda Rockstar, yeni bir mod olan Vespucci Job’un önümüzdeki hafta GTA Online’a geleceğini duyurdu. Bu modda, küçük Weeny Issi Classic otomobilindeki oyuncular, LSPD takım arabalarındaki diğer oyunculardan kaçmaya çalışacak. Buna ek olarak, Rockstar önümüzdeki haftaki oyuna Vapid Flash GT spor arabası ve Sea Sparrow chopper formunda yeni araçlar ekliyor.

GTA Online İndirimleri:

WARSTOCK CACHE & CARRY
 – Mobile Operations Center Cabs – % 30 indirim
 – Mobile Operations Center Bays – % 30 indirim
 – Mk II Weapon Upgrade – % 25 indirim
 – Vom-Feuer Anti-Aircraft Trailer – % 25 indirim (Hemen Al ve Ticaret Fiyatları)
 – HVY APC – % 25 indirim (Hemen Al ve Ticaret Fiyatları)
 – BF Dune FAV – % 25 indirim (Hemen Al ve Ticaret Fiyatları)
 – Declasse Weaponized Tampa – % 25 indirim (Hemen Al ve Ticaret Fiyatları)
 – HVY Nightshark – % 25 indirim

BUNKERS & UPGRADES
 – Farmhouse Bunker – % 50 indirim
 – Thomson Scrapyard Bunker – % 45 indirim
 – Smoke Tree Road Bunker – % 40 indirim
 – All Bunker Upgrades – % 30 indirim
 – All Bunker Renovations – % 30 indirim

LEGENDARY MOTORSPORT
 – Legendary Motorsport’un en iyi otomobillerinden ikisi de bu hafta satışa sunuldu – 16 Nisan’a kadar hem Pfister Neon’da hem de Overflod Autarch’da % 25 indirim aldı.

Kaynak: 1