GTA 5 Bu Haftaki Yenilikler

GTA 5 Bu Haftaki Yenilikler

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA 5 Online

GTA 5 Online

Grand Theft Auto 5 için düzenli güncellemeler 2018’de de devam ediyor. Yılın ilk haftasındaki güncelleme büyük değilse de, Rockstar hoş yeni bir araç çıkardı. Ayrıca PS4, Xbox One veya PC‘de oyunu açmanızı sağlayacak yeni indirimler ve genişletilmiş bonuslar açıkladı.

GTA 5‘nin en yeni otomobili bir toplama aracı, Annis Savestra Sports Classic. Efsanevi Motorsport sayesinde kendi başına değerli bir yolculuk gibi gözükse de, aslında daha da iyi. Bir Avenger veya Mobil Operasyon Merkezi’ne erişimi olanlara, monte edilmiş makineli tüfekler de dahil olmak üzere Savestra için bazı isteğe bağlı yükseltmeler var.

Henüz bir MOC’iniz yoksa, şimdi 8 Ocak’a kadar taksiyi normal fiyatından % 50 oranında indirmle alabilirsiniz. Ayrıca Coil Cyclone veya Grotti Visione’yi % 30, Ocelot Ardent (silahlı bir araç), FH-1 Hunter Helikopteri, P-45 Nokota uçağını ve HVY APC (başka silahlı bir araç) % 25 indirimler ile alabilirsiniz. Son üçü için indirim hem şimdi hem de ticaret fiyatları için geçerlidir.

Bonus tarafında Slashers ve Occupy, 8 Ocak’a kadar çift GTA $ ve RP ile oyuncuları ödüllendiriyor. Premium Stunt Race, Muscle-sınıfı araçlara kısıtlama getiren Duel, Time Trail ise N Atom’dur. Premium Race, büyük GTA $ ödemelerini en iyi üç oyuncusuna verirken herkes Triple RP elde eder. Time Trail, hedef zamanı yenenler için GTA $ ve RP sunar.

Kaynak: 1