GTA 5 Güncellemesi GTA Smuggler’s Run

GTA 5 Güncellemesi GTA Smuggler’s Run

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA Smuggler’s Run

GTA Smuggler's Run

Grand Theft Auto V‘un devasa ve sürekli başarısı, GTA Online’ın yayınlanmaya devam ettiği haftalık güncellemelere neden oldu. Bununla birlikte, genişlemeler daha fazla zaman alabilir, ancak bir sonraki genişleme hemen hemen çıkmak üzere ve eğer uçan araçları seviyorsanız bu tam size göre olabilir. 

GTA 5‘in bir sonraki güncellemesine Smuggler’s Run adı veriliyor. Rockstar’ın uzun süredir geliştirdiği açık dünyaya sürüş oyunları için bir referans olan bu sürüm kaçakçılıkla ilgili. Los Santos ve Blaine County çevresinde yasa dışı mal teslim etmek için “yeni iş fırsatlarından” yararlanmak gibi Nervous Ron ve Charlie adında yeni bir tamirciyle çalışacaksınız. 

Yeni misyonlara ek olarak, yeni uçaklar, helikopter ve ultralights da olacak. Rockstar, ayrıntılara girmeden “bazı rakip çeteleri göndermenin yaratıcı yeni yöntemleri” sağlayacağını iddia ediyor. GTA 5 Smuggler’s Run Fragamanını bir referans olarak kabul edersek Smuggler’s Run, oyunun şimdiye kadar gördüğü en yoğun hava hareketine sahip olmayı vaat ediyor. 

GTA Smuggler’s Run Fragman

Rockstar, diğer yeni araçların yanı sıra “geniş kapsamlı, özelleştirilebilir uçaklar” sunuyor. Bunlar, Charlie’nin koleksiyonunuza bakacağı yeni uçak hangarlarında saklanabilir. Hangarlar, kaçakçılık operasyonlarının merkezi olarak da kullanılıyor. 

Smuggler’s Run 29 Ağustos’ta yayınlanıyor ve diğer tüm GTA Online güncellemeleri gibi ücretsiz olacak. Bu arada, GTA Online‘ın geçerli indirimleri ve ikramiyelerinden faydalanmaya devam edebilirsiniz ve ayrıca satın alınabilecek yeni bir araç da var. 

GTA 5 Güncellemesi

GTA 5 Güncellemesi