GTA 5 Güncellemesi; Tüfek Monte Edilmiş Kamyon, Bonuslar ve Daha Fazlasını Getirdi

GTA 5 Güncellemesi; Tüfek Monte Edilmiş Kamyon, Bonuslar ve Daha Fazlasını Getirdi

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

Series A Funding’den hatırladığımız arkasına silah monte edilmiş kamyonet “The Karin Technical” artık kullanılabilir ve yeni özelleştirme seçenekleri var. The Karin teknik özelliği Mobil İşlemler Merkezi Araç Atölyesi Modülünde yükseltilebilir ve böylece aracı; zırh, daha iyi bir silah ve daha fazlası ile donatabilirsiniz. Aşağıdaki resimde göründüğü gibi bir görüntü elde edebilirsiniz.

GTA Online oyuncuları ayrıca, 24 Temmuz’a kadar Arms Manufacturing’e %25 oranında bir destek sağlamak için oyunu atlayabilirler. Ayrıca, o zamanlarda Bunker’tan bir satış görevini tamamlayarak ücretsiz bir siyah Ammu-Nation hoodie alabilirler. Bu arada, korumalar ve iştirakçiler maaşlarının iki katına çıktığını görüyoruz. Yakın zamanda eklenen Overtime Rumble Adversary modunda sunulan duble GTA$ ve RP ikramiyeleri 24 Temmuz’a kadar uzatıldı.

İndirimlerden söz edilmişken şu an bir sürü şey %25 indirimde. Bunlar arasında şunlar var:

 – Phantom Wedge (both standard and SecuroServ trade prices) = Fantom Kama (standart ve SecuroServ ticaret fiyatları)

 – Annihilator = Yokedici

 – Buzzard = Şahin

 – Vehicle Armor = Araç Zırhı

 – Bulletproof Tires = Kurşun geçirmez Lastikler

Şu andan itibaren 24 Temmuz’a kadar Premium Race de havuzun içindedir ama sadece Blazer Aqua tek seçenek olarak. Herkes üç kat RP kazanırken, her zaman olduğu gibi ilk üç finisör için büyük GTA$ ödülleri sunulmaktadır. Bu arada haftalık Zaman Denemesi Sawmill’tir ve hedef zamanı harcanabilecek herkes için sağlam GTA$ ve RP ödülleri sunmaktadır.