GTA 5 için Bu Haftaki Yenilikler

GTA 5 için Bu Haftaki Yenilikler

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

Rockstar, Grand Theft Auto 5‘yı haftalık olarak PS4, Xbox One ve PC’de GTA Online için yeni bir içerikler çıkartarak sürdürüyor. Bonuslar ve indirimlerden oluşan başka bir ürün çeşidiyle birlikte oyuncular, şimdi Sevgililer Günü için koleksiyonlarına ateşli yeni bir araba da katabilirler.

Bu haftaki yeni araç, Legendary Motorsport’tan satın alınabilecek Vapid Hustler. Rockstar’ın arabayı şöyle anlatıyor; “O koşu tahtasının ön tekerleklerin üzerinden aşağıya doğru hızla ilerlediğini, o yüksek ayarlanmış radyatör ızgarasının ve sigara sahibi için tutacağını gördüğünüzde, 1920’lerde olduğunuzu hissedeceksiniz. Ama sonra şasi, turbo şarj cihazı ve bullbar çubuğuna karbon çeliği takviyeleri görüyorsunuz ve tamamen başka bir yerde olduğunuzu anlıyorsunuz.”

GTA Online Vapid Hustler

GTA Online Vapid Hustler

Buna ek olarak, oyuncular şimdi 19 Şubat’a kadar çeşitli modlardan çift GTA $ ve RP kazanabilirler. Playlist; Sevgililer Günü temalıdır ve Till Death Do Us Part, Slasher, Resurrection, Deadline, Lost vs. içermektedir.

Bu haftaki oyun içi fırsatlar da, Sevgililer Günü çevresinde; “aşk yuvaları”, Valentine’s giyim ve diğer öğeler üzerinde indirim var. Oyuncular 19 Şubat’a kadar aşağıdakilerin hepsinden % 25 indirim elde edebilirler:

Araçlar
 – Albany Roosevelt (Sports Classic)
 – Albany Roosevelt Valor (Sports Classic)
 – Nagasaki Shotaro (Motorcycle – son teslim tarihi tamamlandıktan sonra satın alınabilir)
 – Ocelot Stromberg (Sports Classic/Weaponized)
 – Nagasaki Buzzard (Attack Helicopter)

Dynasty8
 – All 10-car Properties (High-End Apartments, Garajlar ve Merdiven Evleri dahil olmak üzere)
 – Executive Offices

Giyim ve Aksesuarlar
 – All Valentine’s clothing
 – Doomsday Heist Tattoos
 – Smuggler’s Run clothing

Premium Race, bu hafta off-road sınıfı araçlara odaklanan Turbine’dir. Yarışmaya katılan herkes üçlü RP kazanırken, ilk üçte bitenler büyük bir GTA $ ödemesi alacak. Bu haftaki Time Trial, LSIA’dır. Hedef zamanı geçmeyi başaran oyuncular GTA $ ve RP ile ödüllendirecek. Rockstar web sitesinde bu haftaki yeni GTA Online içeriği hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Kaynak: 1