GTA 5 Iron Man Moduna Versiyon 2.0 Güncellemesi Geldi!

GTA 5 Iron Man Moduna Versiyon 2.0 Güncellemesi Geldi!

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

2 Yıl Aradan Sonra Yeni Bir Versiyon!

Grand Theft Auto 5 mod yapımcısı extraordinaire JulioNIB, 2015 yılında Iron Man’in senaryo modunu başlattı; Bu, oyuncuları Tony Stark’ın otomatik egosu olarak yeniden tasarlamış oldukça kaba ama keyifli bir moddu. Birkaç hafta sonra yaratıcı, Mini Hulkbuster IronmanV modu vasıtasıyla çok daha inandırıcı süper kahraman kıyafeti hazırlamıştı.

Şimdi iki yıl aradan sonra JulioNIB bizlere Ironman Mod Versiyon 2.0’ı getiriyor ve bu mod gerçekten kusursuz. Bir dizi yeni animasyon, yeni efektler, yeni sesler ve Los Santos sokaklarını parçalamak için yeni yollar; oyuncular şimdi düşmanlarını buharlaştırabilecek, araçları yukarıdan atabilecek veya yeni açılış animasyonları sayesinde kaldırımları kırabilecek.

Süslü yeni bir kullanıcı arayüzü de, Robert Downey Jr’ın Marvel kahramanının kırmızı ve sarı güç takımı giydirilmiş yorumunu birebir yansıtıyor.

Eğer mod hoşunuza gittiyse buradan indirebilirsiniz.

JulioNIB’un en yeni eserinin Patreon sayfasından elde edildiğini ve 2 dolarlık bir ücreti olduğunuda belirtmek gerekir. 2 dolar için gayet hoş bir mod olmuş.

2 Yıl Aradan Sonra  Yeni Bir Versiyon!

İşte Ironman Mod Versiyon 2 videosu: