GTA 5 Premium Edition Geliyor

GTA 5 Premium Edition Geliyor

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA 5 Premium Edition

GTA 5 Premium Edition

GTA 5, dünya çapında 90 milyondan fazla kopya sattı ve şimdi, yayıncı Rockstar Games Inc., bu Nisan ayında oyunun bir “Premium Edition” ı yayınlayacak.

Premium Edition aslında 23 Mart’ta piyasaya sürülecekti, ama Rockstar Games Inc. tarafından Nisan’a ertelendi. Premium Edition temelde, dört yıllık indirilebilir içerik (DLC) ve Criminal Enterprise Starter Pack‘ in eklendiği oyunudur.

Aslında GTA hayranları yeni içerik sunulmadan, Rockstar Games Inc.’in neden GTA 5: Premium Edition uygulamasını çıkartmaya karar verdiğine şaşkın.

Game Rant’a göre, GTA V‘in PlayStation 4 Pro ve Xbox One X için geliştirmeler alacağı yönünde dolaşan bir spekülasyon var. Şu anda oyun PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One ve Microsoft Windows’ta çalışıyor.

GTA 5’in ilk sürümünden bu yana, PS4 ve Xbox One’da başlatılan oyuna çok sayıda grafiksel geliştirme zaten verildi. Ancak, çoğu geliştirici bu geliştirmeleri ücretsiz güncellemelerle yayınladığından, grafiksel geliştirmeler oyun için olası bir satış noktası gibi görünmemektedir.

Game Rant’ın elde ettiği bir başka söylenti de Rockstar’ın GTA 5 Nintendo Switch portunu duyurması. GTA 5’in Switch versiyonunun şansı, David Jones ve Mike Dailly tarafından oluşturulan aksiyon-macera video oyunu serilerinin oyuncuları ve hayranları tarafından konuşuldu.

Nintendo Today’e göre Twitter kullanıcıları, Nintendo’nun daha büyük bir Nintendo Direct’e ev sahipliği yapmasından da söz ediyorlar. Bu etkinlik gerçekleştiğinde, belki de Rockstar’ın Switch portunu duyurmak için iyi bir fırsatı olacaktır.

Ama tabi GTA V: Premium Edition‘ın oyunu oynamaya yeni başlayacak oyuncuların oyunu yetişmesine yardımcı olacak şekilde piyasaya çıkması da mümkündür.

GTA Online, çok oyunculu aksiyon-macera video oyununun çevrimiçi versiyonu, 1 Ekim 2013 tarihinde piyasaya sürüldü. GTA V: Premium Edition, GTA Online lansmanından bu yana yeni başlayanların tüm DLC’leri almasını sağlayacaktır.

Kaynak: 1