GTA 5’e Red Dead Redemption 2 Tanıtım Görevi Geliyor

GTA 5’e Red Dead Redemption 2 Tanıtım Görevi Geliyor

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA Online’da Red Dead Redemption 2 Görevi

GTA Online'da Red Dead Redemption 2 Görevi

Grand Theft Auto V‘nin çok oyunculu modu olan GTA Online, oyuncuların Red Dead Redemption 2 silahının kilidini açmak için bir arayışı tamamlamasına izin veriyor. Şimdi, Rockstar’ın büyük oyunları için bir sonraki crossover promosyonu açıklandı. Ama detaylar hakkında şimdilik çok şey bilmiyoruz.

8 Mayıs’taki bir blog yazısında Rockstar, hayranların “bu yıl Los Angeles’ta ortaya çıkacak olan sınırdan başka bir kayıp kalıntıya bakabileceğini” söyledi. Bu çizginin Red Dead Redemption 2’den hiç bir zaman bahsetmemesine rağmen, “sınır” yaklaşmakta olan açık dünya vahşi batı oyunuyla ilgili güçlü bir tavsiyedir.

Şu anda GTA Online’da, Double-Action Revolver‘ı bulmak için bir çeşit scavenger avına çıkarsınız. Bulunduğunuzda, bununla bir Headshot Challenge’ı tamamlamakla görevlendirilirsiniz. Eğer başarılı olursanız, silahı Red Dead Redemption 2’de alırsınız.

Ne yazık ki, GTA 5 ve Red Dead Redemption 2 arasındaki en yeni crossover etkinliği hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Rockstar geçtiğimiz günlerde Red Dead Redemption 2 için yeni bir fragman yayınladı ve çok iyiydi. Ayrıca, güzel ve ölümcül dünyayı gösteren 19 yeni ekran görüntüsüne de göz attık. Red Dead Redemption 2, PS4 ve Xbox One için 26 Ekim’de gelecek.