GTA 5’in UFO Gizemi Çözülüyor!

GTA 5’in UFO Gizemi Çözülüyor!

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

İşte o harita!

İşte o harita!

Yeni Gun Running Güncellemesinde Bazı Kodlar Keşfedildi!

Gerçekler ortaya çıkmaya başlıyor. Grand Theft Auto 5’den gelen haberlerin çoğu, OpenIV’in kapatılmasına ve Rockstar ve Take-Two’nun tek oyunculu U dönüşüne odaklanmış durumda. MCV’ye göre,bu son çalkantılar açık dünya suç simülatörünün geçen hafta 13. kez İngiltere’nin en çok satan oyunu seçilmesini durduramadı- oyunun UFO avcılarının yeni ‘Şiliad Gizemi’ verilerini açığa çıkarmasını hiç mi hiç durdurmadı. 

İlk olarak, Grand Theft Auto 5’in 2013’de konsollarda piyasaya sürülmesinden ve iki yıl sonra PC ye gelmesinden bu yana oyunun oyuncu tabanının bir kısmı, oyun içinde saklanan UFO’lara bağlı sözde bir “komplo” yu ortaya çıkarmaya kendini adamıştır. İşte bu duvar işareti ateşi yakmış oldu:

Yukarıdaki harita, uzaylıları ve bazı türdeki yumurtaları gizemin ayrılmaz parçaları olarak tanımlıyor; bunlardan ilki belirli oyun içi kriterlerleri ile karşılanırsa, bu Fort Zancudo olacaktır; ancak ikincisi şu ana kadar zor görünüyordu. Veri uzmanları, yalnızca yumurtayı değil, Fort Zancudo askeri üssünü gösteren koordinatları içeren en yeni Gun Running güncellemesine bağlı yeni bir kod keşfetti.

Şimdilik bunlar Reddit’teki konu başlıklarıyla en aktif olan gizem topluluğu bunun nasıl olacağından emin değil; fakat böyle bir kodun varlığı tekrardan onları ateşleyecektir. Kim bilir belki de her şey açığa çıkar?