GTA Online Gunrunning Güncellemesi Detayları Burada!

GTA Online Gunrunning Güncellemesi Detayları Burada!

Gunrunning(Silah Kaçakcılığı) gibi bir isimle, GTA Online’ın bir sonraki güncellemesinde bir silah satıcısının hayatını yaşayacağınız zaten belli ediliyor. Rockstar Games bir blog yazısında, Mobil İşlemler Merkezi ve silahlı araçlar da dahil olmak üzere gelecek güncellemede bulunan bazı şeylerle ilgili yeni ayrıntılar yayınladı.

Oyuncuların bir ana merkez olarak çalışacak olan kendi Bunker’ına sahip olacağını zaten biliyoruz. Bununla birlikte, nakitleri bir Mobil Operasyon Merkezi’nde harcarsanız, hareket halindeyken bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Yeni fotoğraflara çok dikkatli bakmadık ama bir tırın önden çekilmiş halini görüyoruz ve MOC gerçekten büyük görünüyor. Artık gelecek olan silahlı araçlar da dahil olmak üzere silahlarınızı ve araçlarınızı modifiye edebileceğiniz bir mobil yer oluşturabileceksiniz.

Blog yazısı silahlı araçlar hakkında çok fazla bilgiye yer vermemiş fakat uçak savar’ın bir demosunu gösteriyor(yukarda). Silahlar üretebilir ve onları satabilirsiniz, ancak bunker’ınızı bilim adamlarına silah,silahlı araçlar ve Mobil İşlemler Merkezi’ndeki geliştirmeleri araştırmaları için tahsis edebilirsiniz. Tüm ekran görüntülerini de içeren tam blog yazısını buradan kontrol edebilirsiniz. 

Gunrunning güncellemesinin bu ay içinde gelmesi bekleniyor. Daha fazla bilgi için lütfen takipte kalın.