GTA Online önümüzdeki aylarda silahlı araçlar, yasadışı silah ticareti modu ve yakartop sözü verdi.

GTA Online önümüzdeki aylarda silahlı araçlar, yasadışı silah ticareti modu ve yakartop sözü verdi.

Bombalı Yakartop

Bombalı Yakartop

Grand Theft Auto 5’in giderek büyüyen çevrimiçi bileşeni GTA Online, yeni stunt yarışları, oyun modları, araçlar ve misyonlar içeren 2017’ye geçme planlarını ana hatlarıyla çizdi. Bunların ikincisi, oyuncuların “yasadışı silah ticaretinde üstünlüğün sağlamasını ve en üst düzeydeki güçlü askeri donanımla savaşı yürütmesini sağlayacak. 

Mart ayında gelecek GTA Online Title güncellemesi, oyunun Cunning Stunts başlığı altında yeni bir Stunt Race tarzı, Rocket Voltik, Ruiner 2000 ve Blazer Aqua gibi araçları da oyunda gösterecek. Bu araçların çok özel yerçekimine meydan okuyan özelliklerine karşı oyuncular kendi yarış pistlerini hazırlayabilecekler.

İlkbahara doğru, Kıyamet ve Top Down adlı iki yeni Düşman Modu Los Santos’a dahil olacaklar. Bunlardan birincisinde yakartop oynarken ölümle dans  edeceksiniz. İkincisi ise 2 boyutlu GTA zamanlarına vefa tarzında nostaljik bir deneyim sunuyor. Şu ana kadar çıkmış olan yeni arabalardan hariç en son 2001’de GTA 3’te görülen Infernus Classic aracı da eklenecek.

Yine yıl içinde GTA Online yeni silahlı görevler ve silahlandırılmış araçlar vaat ediyor. Rockstar olup biteni şöyle açıklıyor:

‘’ “San Andreas eyaleti genelindeki en çılgın militanları GTA Online için bir başka büyük güncellemeyle birlikte oyuna dahil edin ve  onlarla mücadele edin. Yepyeni silahlı araçlar ve heyecan verici yeni görevler sunan yasadışı silah ticaretinde üstünlük sağlamak için en üst düzeydeki güçlü askeri donanımla savaşa hazırlanın.’’

Rockstar Newswire tarafından da belirtildiği gibi, 2017 GTA Online Stunt Yarış Etkinliği 13 Mart’a kadar sürecek.