GTA Online Yeni Ticari Markalar Getiriyor

GTA Online Yeni Ticari Markalar Getiriyor

GTA Online Yeni Ticari Markalar

GTA Online Yeni Ticari Markalar

Temel olarak para basan GTA 5‘in çok oyunculu modu olan GTA Online, ilk başladıktan dört yıl sonra hala inanılmaz derecede popüler olduğunu kanıtlıyor. Şimdi, Rockstar Games ve ana şirket Take-Two, oyuna ilişkin daha fazla plan yapmış olabilir gibi görünüyor.

Bu ayın başlarında Take-Two, Grand Theft Auto logolarıyla ilgili bir çift yeni ticari marka başvurusu yaptı. Bunlardan biri GTA Online için olabilir. Ticari marka uygulaması, büyük “G”, “T” ve küçük “a” harflerini ilk kez “O” ile birlikte gösterir. Take-Two zaten “Grand Theft Auto Online” ticari markasını elinde bulunduruyor, dolayısıyla bu hareket Rockstar’ın daha kısa, potansiyel olarak bir seçenek olarak değil de yedek olarak bir şeyi arıyor olması gibi görünüyor.

GTaO

GTaO

Diğer yeni ticari marka dosyalama standardı büyük “G“, “T” ve küçük “a” için yapıldı. Her ikisi de il olarak bu yılın şubatının ilk haftasında açıldı. Her ikisi de Grand Theft Auto V‘in Xbox One baskısının bir “örneği” ile sunuldu.

Rockstar, ana şirket olan Take-Two aracılığıyla bu yeni ticari marka başvurularını neden açtıysa ya da fiziksel kutular üzerindeki oyunun logosu ilerledikçe değişecekse bile bu açıkça belli değil. Rockstar genellikle yaptıkları her şeyden çok sıkıdır, bu nedenle şirketin bu yeni dosyalar hakkında kamuya açıklama yapmasını beklemeyiz.

GTa

GTa

GTA Online, Ekim 2013’te piyasaya sürülmesinin ardından son derece popüler olmuştur. Oyun içi para sayesinde oyun çok para kazanıyor ve piyasaya sürülmesinden birkaç yıl sonra bile bunu sürdürüyor. Aralık 2017, oyun açısından oyuncuların şimdiye kadarki en büyük ayıydı.

Take-Two, Grand Theft Auto Online ve GTAO’nun ticari marka başvurularını, bu şartları kullanma konusundaki gelecekteki çıkarlarını korumak için bir araç olarak sunabilirdi. Buna bağlı olmadığı düşünülürse, Grand Theft Auto Online ve GTAO terimleri teorik olarak bir sonraki GTA şampiyonasının online moduna atıf yapmak için kullanılabilir.

Kaynak: 1