GTA Online’da Bu Hafta – Dogfight

GTA Online’da Bu Hafta – Dogfight

GTA Online – Dogfight

GTA Online - Dogfight

GTA Online, yavaşlama belirtisi olmaksızın büyümeye devam ettiğinden, Rockstar tabii ki modu her an yeni içerik ve etkinliklerle desteklemeyi bırakmayacaktır. Geliştirici bu hafta GTA Online için yeni bir mod, yeni bir araç, indirimler ve daha fazlasını içeren yeni güncellemeleri açıkladı. 

Yeni mod Dogfight olarak adlandırılıyor. Bu, bir uçağa binip düşmanınızı yere düşürmeye çalışacağınız bir 1v1 hava savaş modudur. 13 Kasım’a kadar çift GTA $ ve RP olmak üzere güzel bir bonusu vardır. GTA Online bu haftaki yeni araç Warstock Cache & Carry’den alabileceğiniz klasik bir uçak olan P-45 Nokota’dır ve isterseniz yeni Dogfight modu için kullanabilirsiniz. 

Bu hafta satışlar; Dynasty 8 emlak şirketi ve Ammu-Nation silah deposu gibi şeyleri kapsıyor; pek az araç ve özelleştirme seçeneği indirime tabi tutuluyor. Aşağıda listelenen her şeyi 13 Kasım’a kadar yüzde 25 indirim ile alabilirsiniz.

DYNASTY 8
 – 25% off Executive Office Renovations
 – 25% off Executive Garage Renovations
 – 25% off Executive Custom Auto Shop Renovations

AMMU-NATION
 – 25% off Body Armor
 – 25% off Ammo

VEHICLE & CUSTOMIZATION SAVINGS
 – 25% off the Pegassi Torero (Sports Classic)
 – 25% off the Dune FAV (Weaponized Vehicle – both Buy It Now & Trade Price)
 – 25% off Liveries (all vehicles)
 – 25% off Bullet proof tires
 – 25% off Vehicle armor (land vehicles & aircraft)

Rockstar ayrıca bu haftaki Premium Stunt yarışı ve zaman denemesini açıkladı; Premium Stunt yarış Vinewood Downhill ve yalnız bisikletlere kilitlidir. Zaman Denemesi ise Great Ocean Highway‘dir. Premium yarışta, ilk üçte bitirenler GTA $ alır ve herkes üçlü RP kazanır. Zaman denemesinde ise, zamanı aşarsanız, GTA $ ve RP’den bir pay alırsınız. 

Take Two’e göre, yaklaşık 85 milyon kopya sevkiyatı ile GTA 5, bugünlerde Wii Sports’ı geçerek ABD’de en çok satan oyun oldu. GTA Online’a gelince, piyasaya sunulduktan birkaç yıl sonra, gelir açısından piyasanın en iyi dörtte birine sahip oldu. 

Kaynak: 1