GTA Online’da Bu Haftanın Yenilikleri

GTA Online’da Bu Haftanın Yenilikleri

Bu Haftaki GTA Online Yenilikleri

Rockstar, GTA Online için bir başka güncellemeyle Grand Theft Auto V‘nin haftalık desteğini sürdürüyor. Bu hafta, yeni yarış modlarını, araçları ve daha fazlasını GTA Online’a tanıtacak olan “devasa” çok haftalık bir dizi güncelleme olan Southern San Andreas Super Sports Series (Güney San Andreas Süper Spor Serisi)’in başlangıcını işaret ediyor.

Super Sports Series, Rockstar’ın “GTA Online’ın Cunning Stunts’larıyla karıştırılan Vice City’nin klasik Hotring’i için bir saygı” olarak nitelendirdiği yeni bir yarış modu olan Hotring Circuit’in çıkışıyla başladı. Hotring Circuit, 30 oyuncunun katılabileceği çok türlü bir yarış. Lansmanını kutlamak için Rockstar, 26 Mart’a kadar yeni modu oynamak için çift GTA $ ve RP sunuyor.

Hotring Circuit, bu hafta GTA Online’a gelen beş yeni otomobilden biri için özel olarak üretildi: Declasse Hotring Saber. Bu araç şimdi Legendary Motorsport’tan iki yeni Süper sınıf otomobille birlikte (Overflod Entity XXR ve Cheval Taipan) satın alınabilir. Bu yeni araçların fotoğralarını inceleyebilirsiniz.

Tüm yeni otomobillerinizi depolamak için daha fazla alana ihtiyacınız varsa, bu haftaki anlaşma seçenekleri araç depolama alanında indirimler içerir. Oyuncular ayrıca bu hafta, motor, fren, spoiler ve diğer özelleştirme seçeneklerinde indirimlerle otomobil güncellemelerine de sahip olabilirler. Bu haftanın GTA Online anlaşmalarının tam listesini aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haftaki Premium Race, Threading the Needle‘dır. Her zaman olduğu gibi, yarışa katılan herkes üçlü RP kazanırken, ilk üçte bitiren oyuncular büyük bir GTA $ kazanırlar. Bu haftaki Time Trial ise Down Chiliad. Hedef zamanı geçmeyi başaran oyuncular, güzel GTA $ ve RP bonuslarıyla ödüllendirilecektir.

Bu Haftanın GTA Online İndirimleri

Özellikler
 – Executive Office Garages — % 30 indirim
 – Custom Auto Shops — % 30 indirim
 – Penthouse Suites — % 30 indirim
 – 10 Car Garages — % 30 indirim

Araç Yükseltmeleri
 – Engines — % 25 indirim
 – Turbo — % 25 indirim
 – Brakes — % 25 indirim
 – Transmission — % 25 indirim
 – Suspension — % 25 indirim
 – Spoilers — % 25 indirim
 – Bullet Proof Tires — % 25 indirim

GTA Online: Southern San Andreas Super Sports Series

Kaynak: 1