GTA Studio’nun Suç Oyunu LA Noire, Nintendo Switch’e Geliyor

GTA Studio’nun Suç Oyunu LA Noire, Nintendo Switch’e Geliyor

LA Noire

LA Noire

Rockstar Games, Los Angeles‘taki 1940’larda düzenlenen 2011 suç oyununu LA Noire‘i Nintendo Switch‘e getiriyor. Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption yayıncısı bugün dedektif oyununun, açıklanan PlayStation 4, Xbox One ve HTC Vive sürümlerinin yanı sıra 14 Kasım’da Nintendo‘nun hibrid konsoluna da geleceğini belirtti. 

Switch sürümü, orijinal oyunu ve daha önce yayımlanan tüm genişletmeleri içerir. Switch sürümüne özgü Joy-Cons ile jest tabanlı kontroller olacaktır. Ayrıca HD rumble ve yeni kamera açıları da bulunuyor: geniş ve omuz üstü. Ek olarak, taşınabilir modda oynarken “bağlamsal dokunmatik ekran denetimleri” olacaktır. 

Rockstar ana şirketi Take-Two CEO’su Strauss Zelnick Switch platformuna inandığını söyledi. Switch’in “çok başarılı bir lansman” olduğuna ve ancak uzun vadede “bunun nasıl kalıcı olacağına” dikkat çekti. “Biz bu konuda heyecanlıyız” dedi. “Kurulu bir tablonun bulunduğu varsayıldığında biz de orada olacağız. Tüm oyunlarımızla değil, seçici olarak.” 

L.A. Noire, Rockstar’dan Switch’e gelen ilk oyun olabilir, ama Take-Two’nun sistemi için ilk değil. Profesyonel basketbol oyunu NBA 2K18, bu ayın sonunda Switch‘e geliyor.