Güncelleme v1.0 World of Tanks’a Birçok Yenilik Getiriyor!

Güncelleme v1.0 World of Tanks’a Birçok Yenilik Getiriyor!

Güncelleme v1.0 World of Tanks’a Birçok Yenilik Getiriyor!

World of Tanks, son birkaç aydır kapsamlı Güncelleme v1.0 için hazırlıyordu. Geliştirici Wargaming artık uzun süredir açık olan savaş MMO’sunun yeni  grafik motoru ve yeniden düzenlenmiş haritalara Mart 2018’de kavuşacağını doğruladı. 

Geliştirici “Gelişmiş” CORE grafik motoru sayesinde, 25’den fazla WoT haritasının “modern grafik standartlarını karşılayacak şekilde” yeniden tasarlanması bekleniyor” diyor.

Wargaming, “Şirket içi geliştirilmiş CORE motoru, oyunun performansını olumsuz etkilemeksizin savaş alanlarına daha fazla derinlik, güzellik ve gerçekçilik katarak eksiksiz bir görsel yenilik getiriyor. Araziler, su, bitkiler, gökyüzü ve yeniden oluşturulmuş haritalar üzerindeki ortamlar en son fiziki tabanlı işleme teknolojisi ile destekleniyor ve çeşitli yeni ve geliştirilmiş efektleri destekliyor. Avusturya daha gerçekçi bir şekilde aydınlatılıyor ve savaş alanlarında gelişmiş gölgeleme, daha canlı renkler, ışıklandırma modelleri, duyarlı su ve gerçekçi arazi dokuları sayesinde daha dinamik ve aktif hissediliyor.” diye açıklamasına devam ediyor.

Wargaming, Güncelleme v1.0’ın yalnızca oyunun görsellerini geliştirmediğini, aynı zamanda sesin de geliştirildiğini vurguluyor.

Ayrıca yakında yayınlanacak olan güncellemenin görünümünü paylaşmak için Wargaming, oyunculara yeni görseller ve müziklerle biraz zaman kazandıran özel bir program olan World of Tanks enCore 2018’i piyasaya sunacak. EnCore yardımıyla herkes savaş videolarını tekrar oynatabilecek ve yenilenen oyunun oyun istasyonunda nasıl performans göstereceğini kontrol edebilecek. World of Tanks enCore 2018 hakkında daha fazla bilgiyi oyunun resmi sitesinden bulabilirsiniz.

Bu sene başında yayınlanan bu videoyu yeni grafiklerle karşılaştırmak isterseniz diye buraya bırakıyoruz.

Güncelleme v1.0 World of Tanks’a Birçok Yenilik Getiriyor!