Hafta Sonu Fortnite: Battle Royale Çift XP Verecek

Hafta Sonu Fortnite: Battle Royale Çift XP Verecek

Fortnite: Battle Royale Double XP

Fortnite: Battle Royale Double XP

Fortnite‘ın v3.5.2 güncellemesi artık PS4, Xbox One, PC ve mobil cihazlar için mevcut ve hem Battle Royale hem de Save the World modlarına bir avuç yeni içerik sunuyor. Yeni bir sınırlı süreli oynama listesinin en üstünde, Epic bu haftasonu oyunu oynamak için başka bir teşvikte bulundu: double XP.

Bugünden 22 Nisan Pazar gününe kadar, tüm Fortnite oyuncuları Battle Royale modunu oynarken normal XP miktarını iki katına çıkaracaklar. Save the World hayranları da Epic’in Storm llamas’ı ücretsiz teklif ettiği gibi, bu hafta sonu oynamak için cazip bir nedene sahipler. Oyuncular bu hafta sonu giriş yaptıkları her gün bir llama alacak.

Double XP hafta sonu 50v50 oyun türünün geri dönüşü ile çakışıyor. Epic, 3.5 güncellemesinin yayınlanmasının ardından geçen hafta sınırlı zaman modunu tutmayı planlamıştı; Ancak, oyunun önemli bir kesinti süresinden sonra gelen devam eden hesap sorunları nedeniyle ertelendi.

50v50 v2, Fortnite’in ilk sınırlı zaman modunun “yeni ve geliştirilmiş” sürümüdür. İsminden de anlaşılacağı gibi, hayatta kalma mücadelesinde 50 oyunculu iki takım birbirine karşıdır. Her takımın bir turun başlangıcında haritayı yağmalaması için 10 dakikası vardır. Bu sırada fırtına zaten görünen bir dairenin içine kapanır. Tedarik düşüşleri de her iki dakikada bir üç ila altı arasında olacak, ancak sadece son fırtına dairesi içine inecekler.

Yeni sınırlı zaman moduna ek olarak, 3.5.2 güncellemesi, Battle Royale’a (Hafif Makineli Tüfek) yeni bir silah daha sunuyor. Bu silah, floor loot ve Hazine Sandıkları veya Otomatlarda bulunabilir. Güncelleme ayrıca hataların bir listesini de ele alıyor ve Save the World için yeni bir silah ekliyor. Yama notlarını burada bulabilirsiniz.