Haftanın En İyi 10 Ücretsiz iPhone Oyunu

Haftanın En İyi 10 Ücretsiz iPhone Oyunu

En İyi Ücretsiz iPhone Oyunları

En İyi Ücretsiz iPhone Oyunları

Listedeki en heyecanlı oyun Zach Gage’in klasik oyunu Pocket-Run Pool olabilir. Daha önce Gage oyunlarından birini oynamadıysanız belki de hepsini indirmelisiniz. Ama önce bir Pocket-Run Pool ile başlayın deriz. Tabi listede Pocket-Run Pool’dan başka oyunlardan da var. iPhone ve iPad’inizde ücretsiz oynayabileceğiniz eğlenceli oyunlar. Hepsine bir göz gezdirin. İşte en iyi ücretsiz iOS oyunları listesi.

1. Baseball Nine

1. Baseball Nine

Kompakt oyun ve bilgilendirici istatistikler içeren hızlı tempolu, gerçekçi bir beyzbol tadını sunar. Kendi ekibinizi kurup oynayabilirsiniz. İnternete bağlanmadan da oynayabilirsiniz.

Baseball Nine İndir

2. BattleHand Heroes

2. BattleHand Heroes

Süper kahramanlar tutkunuysanız bu oyun size göre olabilir. Boyutlararası Omega, kaos ve yıkımı getirmek için Silver City‘ye yerleşir. Mr. Sunshine’ı ve inanılmaz güçlerini ele geçirin ve şehri kötülükten geri almak için The Sentinels olarak bilinen bir Heroes takımı kurun.

BattleHand Heroes İndir

3. Blade Reborn

3. Blade Reborn

Blade Reborn daha çok yetenek ve beceri üzerine kurulmuş bir oyundur. Üç farklı kahramandan birini seçebilirsiniz. Ayrıca oyunda savaş sırasında sliah değiştirebilirsiniz.

Blade Reborn İndir

4. Deploy and Destroy: Ash vs ED

4. Deploy and Destroy: Ash vs ED

Ash vs Evil Dead‘in ve Divergent’in kıyamet sonrası konumlarının korkunç eğlencesine katılın. Harika grafik kalitesi, sinematik arenaları, PC kalitesinde görsel efektleri ve Hollywood’un aksiyon karakterleri ile özelleştirilebilir orijinal karakterlerin yanı sıra “Deploy and Destroy” de her şeye sahip.

Deploy and Destroy: Ash vs ED İndir

5. Eden Obscura

5. Eden Obscura

Bu oyun diğerlerinden biraz farklı. Ekrandaki polenleri gerçeküstü sanatsal bitkileri ve manzaraları başka hiçbir şeye benzemeyen bir dünyada büyütmek için topladığınızda etkileşimli görsel efektler oluşturmak için telefonunuzdaki kamerayı kullanır. Eklektik ve sofistike elektronik müzikle birleşen canlı renkler sizi sanatsal ve zihinsel genişleyen bir yolculuğa çıkarırken, aynı zamanda oldukça eğlenceli bir ton sunar.

Eden Obscura İndir

6. Epic Skater 2

6. Epic Skater 2

Kafanızı boşaltmak için tam size göre bir oyun. Epic Skater geri döndü. Yerden yukarıya ve her zamankinden daha büyük yeniden inşa edildi. Epicwood sokaklarını keşfedin ve doyasıya eğlenin.

Epic Skater 2 İndir

7. Faraway 3

7. Faraway 3

Faraway 3: Arctic Escape, tüm yeni uzak yerlerden kaçışları keşfetmek için zihin yorucu bulmacaları ve yeni heyecan verici yerlerle dolu. Bu odadan kaçış oyunu bulmaca çözme becerinize meydan okuyacaktır. Tüm zamanların en iyi kaçış oyunlarından biri diyebiliriz.

Faraway 3 İndir

8. Pocket Run Pool

8. Pocket Run Pool

Pocket-Run Pool, 8 top bilardoyu mükemmel bir skor peşinde koşmanın heyecanı ile birleştiriyor. Pocket-Run’da amacınız tüm topları sokmaktır. Ama atış şekliniz, topların nerede olduğu, nereye girdiği ve ne zaman girdiği gibi kriteller önemlidir.

Pocket Run Pool İndir

9. Stickman Soccer 2018

9. Stickman Soccer 2018

Stickman Soccer 2018, 75 milyondan fazla oyuncuyla ödüllü Stickman Soccer’un her zamankinden daha yeni ve daha iyi bir alternatifidir. Hızlı tempolu bir arcade oyunu, şaşırtıcı bir atmosfer, çarpıcı pürüzsüz animasyonlar, basit kontroller, çılgın aksiyon ve sıfırdan yeniden tasarlanmış futbol oyunu ile saf futbol eğlencesi yaşayın. 150’den fazla yetenekli takımdan en sevdiğiniz futbol takımını seçin ve onları zafere götürün.

Stickman Soccer 2018 İndir

10. Words Royale

10. Words Royale

Bağımlılık yaratan kelime tabanlı strateji oyunu Words Royale‘de beyninizi savaşa taşıyın. Rakibinize karşı panodaki bölgenizi artırmak daha fazla kelime bilin. 

Words Royale İndir