Haftanın En İyi 5 Android Uygulaması

Haftanın En İyi 5 Android Uygulaması

En İyi Android Uygulamalar

En İyi Android Uygulamalar

Pek çok uygulamanın yüklendiği adroid mağzasında hangi uygulamaların iyi olduğunu anlamak zorlaşıyor. Her gün yenilerinin eklendiği uygulamlar arasından iyi olanları seçmeye çalıştık. Genellikle en yeni veya gözden kaçmış uygulamalar üzerinde durduk. Bu hafta için en iyi Android uygulamalar listemizi inceleyebilirsiniz.

1. Now Playing Tracker

1. Now Playing Tracker

Pixel 2 telefonlarının yeni özelliklerinden biri olan “Şimdi Yürütülüyor (Now Playing)” diye adlandırlan uygulama. Bu özellik, telefonun arka planda müzik dinlemesine, kilit ekranındaki ve bildirimlerde şarkı bilgilerini görüntülemesine olanak tanır. Çalınanların geçmişini görme gibi bir imkan henüz yoktur ama Now Playing Tracker üzretsizdir.

Now Playing Tracker İndir

2. Fast Finder

2. Fast Finder

Fast Finder, uygulamaları başlatmanıza ve hızlı bir şekilde bir şeyler bulmanıza yardımcı olacak bir uygulamadır. Sadece uygulama adını veya dosya adını girmeniz yeterlidir ve uygulama bu dosyaları sizin için arayacaktır.

Fast Finder İndir

3. Pixelscapes

3. Pixelscapes

Pixelscapes, üç adet 8 bit canlı duvar kağıdı koleksiyonudur. Yıldızlı kış geceleri arasından seçim yapabilir, yelkenli gemileri adalara çıkarabilir veya tropik bir plajın keyfini çıkarabilirsiniz. Uygulama, duvar kağıdını manzara keyfini çıkarabilmeniz için yavaş yavaş kaydırır.

Pixelscapes İndir

4. Lawnchair Launcher

4. Lawnchair Launcher

Lawnchair; Pixel başlatıcısı özelliklerini daha fazla telefona getirmek için tasarlandı. Google’ın Pixel Launcher ile piyasaya sunduğu özellikler üzerine kurulu ve bir ton daha fazla kişiselleştirme seçeneği ekliyor. Ciahzınızı daha kontrollü, temiz ve basit bir hale getirir.

Lawnchair Launcher İndir

5. Dualix Icon Pack

5. Dualix Icon Pack

Dualix; parlak, gösterişli, renkli gradyanlara sahip bir simge paketi. Şu an 150’den fazla simge var ve her hafta ekleniyor. Simge paketi, tüm popüler Android başlatıcısı ile uyumludur. Yeni bir görünüm vermek isterseniz bir göz atın.

 Dualix Icon Pack İndir