Halo 6, E3 2017’de gösterilmeyecek

Halo 6, E3 2017’de gösterilmeyecek

Halo 6’nın Windows 10’a geleceğini zaten biliyoruz. 2007’de Halo 2’den bu yana PC’ye gelen ilk ana giriş Halo oyunu olacak, ancak yakın zamanda onu göremeyeceğiz. Halo topluluk müdürü Brian Jarrard Reddit aracılığı ile Halo 6’nın gelecek ay E3’te görünmeyeceğini doğruladı.

Jarrard, “E3’te biraz ufak bir pürüz var, ancak bir sonraki imtiyaz girişiyle ilgili değil.” dedi. Xbox başkanı Phil Spencer geçen Mart ayında IGN Unlocked podcast’inde 2017’de yeni bir Halo birinci şahıs nişancı oyunu görmeyeceğimizi söylediğinden, bu haber ister istemez şaşırtıcı değil.

Bununla birlikte ilginç olan şey, Halo ile ilgili bir şeyin hala E3’te gösterileceği gerçeğidir. Ne yazık ki bunun olabileceğine dair bir göstergemiz yok. Umarım Master Chief Collection ve Halo 5 PC’ye gidecek, ancak gerçekçi olmak lazım: muhtemelen gerçekleşmeyecek.Ancak Spencer, geçmişte tüm birinci parti Microsoft oyunlarının Windows’a geldiğini açıkça gösterdiği gibi, sonuç ne olursa olsun PC oyuncuları bir şekilde yararlanacak.

Ayrıca ilerleyen tüm Halo oyunlarının bölünmüş ekran çok oyunculu oynanacağını da biliyoruz. 343 Endüstrinin patronu Bonnie Ross, bu özelliği Halo 5’den kaldırmanın bir hata olduğunu belirtti.

Daha fazla bilgi ortaya çıktıkça tabii ki sizi güncel tutmaya devam edeceğiz.