Harry Potter Ne Zaman Çıkacak? Harry Potter RPG Açıklandı

Harry Potter Ne Zaman Çıkacak? Harry Potter RPG Açıklandı

Harry Potter: Hogwarts Mystery

Harry Potter: Hogwarts Mystery

Warner Bros, kısa süre önce Harry Potter oyunlarını yayınlamak için özel olarak tasarlanmış yeni bir sınıflandırma hazırladı. Geçen ay bu duyurunun arkasından ve yeni bir Pokemon Go benzeri oyun olan Harry Potter: Wizards Unite‘nin ortaya çıkması üzerine şirket şimdi Potter evreninde yeni bir oyun seti daha açıkladı. Harry Potter: Hogwarts Mystery adlı yeni oyun, ünlü cadılık ve büyücülük okuluna yerleştirilen anlatı RPG’sidir ve 2018’de hayata geçirilecektir.

Warner Bros ve geliştirici Jam City, yeni oyunun oyuncularının; “kendi karakterlerini yaratmalarına ve yaşantılarını Hogwarts öğrencisi olarak yaşatmalarına”, “okullarındaki yıllarını ilerleterek” sağlayacaklarını söyledi. Bu yol boyunca; Karanlık Sanatlara Karşı Savunma, İksirler ve Dueling Kulübü gibi büyü sınıflarına girebilirsiniz.

Warner Bros, henüz iOS ve Android‘e gelmediği halde Hogwarts Mystery hakkında daha fazla bilgi vermedi. Gelecek sene mobil ortamda da başlatılacak olan Wizards Unite‘ye katılacak. Bu; gerçek dünyayı dolaşarak güç toplamanızı, yerleri savunmanızı ve ortamınızı keşfetmenizi sağlayacak Pokemon Go gibi görünen bir oyun. Warner Bros., yeni bir Harry Potter oyununun konsollarla ilgili çalışmalara girdiğini de söyledi, ancak şimdilik bu proje hakkında başka hiçbir şey bilinmiyor.

Kaynak: 1