Harry Potter Oyunu Hogwarts Mystery Çıktı ve Mobil için Ücretsiz

Harry Potter Oyunu Hogwarts Mystery Çıktı ve Mobil için Ücretsiz

Harry Potter: Hogwarts Mystery

Harry Potter: Hogwarts Mystery

Pokemon‘dan Fortnite‘e ve PUBG‘a kadar her şeyin mobil oyun versiyonları büyük başarılar elde ettiler ve geliştirici Jam City, Harry Potter‘ın bu geçişi başarılı bir şekilde gerçekleştirebilecek bir sonraki seri olabileceğini umuyor. Harry Potter: Hogwarts Mystery, yeni ve ücretsiz bir oyun, şimdi iOS ve Android cihazlarda çıktı.

Hogwarts Mystery, ana romanların olaylarından yıllar öncesine kurgulandı. 1980’lerde, Voldemort’un geçici olarak ortadan kaybolmasından kısa bir süre sonra gerçekleşir, ancak yine de Harry Potter’ın Hogwarts‘a gitmesinden önceki yıllar. Buna rağmen, Michael Gambon (Profesör Dumbledore), Maggie Smith (Profesör McGonagall), Warwick Davis (Profesör Flitwick), Sally Mortemore (Madam Irma Pince), Gemma Jones (Madam Pomfrey) ve Zoe Wanamaker (Madam Hooch) gibi filmdeki aktörlerin birçoğu tarafından seslendirme yapıldı.

Oyun kendi büyücünüzü yaratmanıza ve Hogwarts’a katılmanıza, hatta dört evden birine katılmanıza izin verir. Derslere gidip büyü yapmaya ve iksir oluşturmaya ve genellikle bir Hogwarts öğrencisinin yapmasını beklediğiniz şeyi yapmaya çalışacaksınız. Şimdi iOS App Store ve Google Play‘de, hem de ücretsiz.

Bu tam senin tarzın değilse, aslında yolda olduğunu bildiğimiz iki Harry Potter mobil oyunundan biri sadece. Pokemon Go geliştiricisi Niantic, güç kazanmak ve kilit noktaları savunmak için gerçek dünyayı keşfetmeyi içeren Wizards Unite üzerinde çalışıyor. Yayıncı Warner Bros., Harry Potter oyununun konsollar için geliştirildiğini öne sürdü, ancak henüz bu konuyla ilgili hiçbir resmi detay paylaşılmadı.

Harry Potter Hogwarts Mystery İndir (Android)
Harry Potter Hogwarts Mystery İndir (iOS)