Haziran Ayında Ücretsiz Olan Xbox Games with Gold Oyunları

Haziran Ayında Ücretsiz Olan Xbox Games with Gold Oyunları

Okullar kapandıı, güneş parıl parıl parlıyoor, E3 ayındayıız …eeee anla artık, oyun zamanı yani. Xbox Games with Gold aracılığıyla sunulan ücretsiz oyunlarından Haziran ayı için seçilenler, haftalarca değilse de saatlerce sizi işgal edecektir. Xbox One’da, SpeedRunners’ın zorlu yarışları ve Watch Dogs’ın açık dünyası var; Xbox 360’da Dragon Age: Origins ve Assassin’s Creed 3’ü ücretsiz alıp oynamanın tadı zaten bir başka.

Bir küçük hatırlatma: Kullanılabilirlik süresince indirmeyi seçtiğiniz oyunların aktif Xbox Live Gold üyeliğiniz olduğu sürece erişilebilir olmaya devam edeceksiniz. Ayrıca, Games With Gold ile sunulan Xbox 360 oyunlarının da Xbox One ile geriye dönük uyumlu olduğunu unutmayın.

Haziran 2017 Games with Gold Ücretsiz Oyunları:

SpeedRunners (Xbox One)- 1 Haziran – 30 Haziran arası oynanabilir.

Adına bakmayın, bu mümkün olduğunca hızlı oynama ile ilgisi olmayan bir oyun. Sanırım biraz öyle. Bakın, cinayet olayında çelik adam / süper kadın olmak için yarışıyorsunuz, yani bir şehirdeki süper kahramanın rolünü üstleniyorsunuzdur. Bu şık 2D yarışçıda koşu, yuvarlanma ve sapan çizgisi boyunca siluet oluşturacaksınız.

Watch Dogs (Xbox One)- 16 Haziran – 15 Temmuz arası oynanabilir.

Gün geçtikçe Watch Dogs, Ubisoft’un gelecek nesil oyunların neler başarabileceğini gösteren yeni açık dünya IP’si olarak tanımlanan oyunu oldu. Pek çok insanın beklentilerini karşılamadı, ancak yine Chicago sokaklarında tekno sihirbaz olarak dolaşmak keyifli bir deneyim olabilir.

Phantom Dust DLC (Xbox One)- 1 Haziran – 30 Haziran arası oynanabilir.

Panzer Dragoon yaratıcısı Yukio Futatsugi’nin orijinal Xbox oyunu Phantom Dust’un Xbox One’da artık ücretsiz olduğunu duymuş olabilirsiniz – ve bunun doğru olduğunu teyit ederiz! Ancak, biraz fazla harcama istiyorsanız, bu DLC size düşmanlarınıza karşı kullanabileceğiniz bir dizi beceri ve kabiliyeti bahşeder.