Hearthstone Genişleme Çıkış Tarihi Açıklandı

Hearthstone Genişleme Çıkış Tarihi Açıklandı

Hearthstone: Kobolds & Catacombs

Hearthstone: Kobolds & Catacombs

Hearthstone: Heroes of Warcraft‘ ın bir sonraki genişlemesi olan Kobolds & Catacombs‘un artık bir çıkış tarihi var ve çok yakında. Blizzard bugün, genişlemenin 7 Aralık’ta Kuzey Amerika’da çıkacağını, bir gün sonra da Avrupa’da çıkacağını söyledi.

BlizzCon’da açıklandığı gibi Kobolds & Catacombs; Spellstones ve Unidentified gibi yeni kart türleri de dahil olmak üzere 135 yeni kart ile birlikte gelecek. Genişletmede ayrıca, Blizzard’ın dile getirdiği Dungeon Runs tekli oyuncu modu 48 farklı karşılaşma içeriyor. Buna ek olarak, herkes sadece giriş için ücretsiz bir efsanevi silah kartı ve üç adet Kobolds & Catacombs kart paketi alacak.

Hearthstone ücretsiz ama kart eklemek için gerçek para ödemeniz gerekmekte. 50 Dolar karşılığında 50 Kobolds & Catacombs kart paketi ve “For the Hoard” kartı alabilirsiniz. Önceden sipariş vermeye karar verirseniz bu kartın kilidi hemen açılır, ancak tabii ki Kobolds & Catacombs kartları genişleme gelene kadar kullanılamayacak.

Kobolds & Catacombs; Goblins vs. Gnomes, The Grand Tournament, Whispers of the Old Gods, Mean Streets of Gadgetzan, Journey to Un’Goro ve Knights of the Frozen Throne’ın ardından Hearthstone‘un beşinci genişlemesidir.

Hearthstone: Kobolds & Catacombs Fragman

Kaynak: 1