Hitman 2 Geliyor

Hitman 2 Geliyor

Yeni bir Hitman oyununun yolda olabileceğine inanmanızın birkaç nedeni var. Yayıncı Warner Bros’un “E3 2018 öncesi” ibaresini düzenlediği aynı gün, resmi Hitman hesabı bugün, 7 Haziran’da ortaya çıkacak bir şifreli tweet attı.

WB Games hesabından bir tweet, üzerinde “Hamsun” markası bulunan bir yarış arabasını gösteriyor; Bu, Hitman Sezon 1’de atıfta bulunulan hayali petrol şirketi için bir referans olabilir. Hitman 2‘nin geleceğine dair daha doğrudan bir işaret, WB’nin resmi web sitesinde, Hitman 2 için bir logo bulunduğudur. Yani evet, geliyor diye tahmin ediyoruz.

Hitman serisi, Japon şirketi satılmadan önce Square Enix’e ait olan IO Interactive tarafından oluşturuldu ve geliştirildi. Satışın bir parçası olarak, IO Interactive Hitman serisi haklarını saklı tuttu. Oyunun ne kadar iyi alındığı ve genel markanın profili göz önüne alındığında, başka bir büyük stüdyonun daha fazla oyunda IO ile çalışmak için gelmesi sürpriz değil.

IO daha önce Hitman için üç sezonun içeriğinden bahsetti ve stüdyo satış sürecinde bile yeni Hitman içeriğinde çalışmaya devam etti.

İnandırıcı bir söz olsa bile şimdilik, bu sadece bir dedikodu.