HTC Vive Aldığınızda Fallout 4 VR Ücretsiz

HTC Vive Aldığınızda Fallout 4 VR Ücretsiz

Fallout 4 VR

Fallout 4 VR

Şirket bugün, 2 Ekim’den itibaren HTC Vive siparişlerinin Fallout 4 VR‘nin ücretsiz bir kopyasını hediye edeceklerini söyledi. Oyun Aralık ayında piyasaya sürülecek, bu yüzden oyunu hemen alamayacaksınız. Oyunun kendisi ise 60 dolar. 

Fallout 4 VR, sanal gerçeklikteki tüm Fallout 4 deneyimidir. Oyunun bazı unsurları, sanal gerçekte daha iyi oynamak için “yeniden canlandırıldı”. 

Vive Studios Joel Breton bir açıklamasında “VR’da tamamen oynanabilen, yüzlerce yer, karakter ve görevler de dahil olmak üzere sonsuzca içeriğe sahip bir oyunu vaad ediyoruz, VR oyun topluluğuna sunmak için odaklanmış olduğumuz bir şeydir.” diyor. “Bu inanılmaz oyunu yeni Vive sahiplerine sunmaktan heyecan duyuyoruz ve heyecanla bu Aralık’ta Vive oyununun lansmanını bekliyoruz.” diye devam ediyor. 

Promosyon hakkında daha fazla bilgiyi HTC web sitesinde bulabilirsiniz. 

Fallout 4 VR, VR’a gelen tek Bethesda oyunu değil. Skyrim VR 17 Kasım’da ve Doom VR 1 Aralık’ta gelecek. 

Bethesda’dan Pete Hines, bir röportajda Fallout 4 VR hakkında “Hayatında gördüğünüz en inanılmaz şey bu olacak. Bunun nasıl bir şey olduğunu, VR‘de oynayacağını, ne kadar gerçekçiliğe benzediğini ve kafanı nereye çevirdiğinizi bile hayal edemezsiniz. Aklınızı uçuracak. Gördüğünüz en çılgınca şey bu.” şeklinde konuştu. 

Kaynak: 1