Humble Bundle’da 4 Ücretsiz Oyun ve Diğer İndirimler

Humble Bundle’da 4 Ücretsiz Oyun ve Diğer İndirimler

Humble Bundle Ücretsiz Oyunlar

Humble Bundle Ücretsiz Oyunlar

Humble Bundle‘da şimdi 1 Haziran’a kadar 4 oyun herhangi bir ek şart olmaksızın ücretsiz olarak indirilebilir. Humble Bundle’ın genellikle aylık abonelik sistemine dikkat çekmek için böyle kampanyalar yapmaktadır.

Bu söz konusu oyunlar; Knight Club, Hitchhiker, Quiet City ve Uurnog‘dur. İstediğiniz oyunu indirmek için buraya tıklayarak Humble Bundle sitesine gidebilirsiniz. Hangi oyunu isitiyorsanız onu seçin. Ufak bir hatırlatma, indirme işlemine başlamak için önce siteye giriş yapmalısınız. Siteye üye giriş yaptıktan sonra oyunun sayfasında karşınıza Download butonu gelecek ve tıkladığınızda oyun inmeye başlayacaktır.

Ayrıca Humble Bundle’ın başka teklifleri de mevcuttur. Seçtiğiniz herhangi bir miktarı, oyunun ilk aşamasını almak için 1 dolar ile başlayarak harcayabilirsiniz. Yüksek katmanlardaki puanlama oyunları daha fazla paraya mal olur, ancak bunları ayrı olarak satın aldığınızdan çok daha azdır. Bu sefer odak çok oyunculu oyunlarda. Yani bir katman seçin, arkadaşlarınızı toplayın ve oynamaya başlayın. Bu Humble Bundle anlaşması ise 28 Mayıs’ta sona eriyor.

Sadece 1 dolar ödeyerek sopa oyunu dövüş oyunu Stick Fight: The Game, co-op beat-’em-up Rampage Knights ve çok oyunculu bulmaca oyunu Tumblestone alınabilir. Bu oyunlara buradan erişebilirsiniz. Ayrıca paketin üzerinde 14 dolar düşürürseniz, bir araba oyunu ve futbol arasında temel alan Rocket League elde edeceksiniz.

Bununla birlikte, Humble Bundle’ın bir çok oyununa aylık abonelik ile erişebilirsiniz. Bu abonelik size % 10 indirim sunar. Bu oyunlara da buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.