Humble’da Satellite Reign Ücretsiz

Humble’da Satellite Reign Ücretsiz

Ücretsiz Satellite Reign

Ücretsiz Satellite Reign

Oynamak için yeni bir şeyler arıyorsanız, Humble Store‘dan Satellite Reign’ı alabilirsiniz. Şu anda Windows, Mac ve Linux için ücretsiz olarak indirilebilir ve 21 Nisan’a kadar ya da stoklar bitene kadar ücretsiz kalacak. Bu da eğer oyunu almak istiyorsanız biraz acale etmeniz gerektiği anlamına geliyor.

Satellite Reign eski Bullfrog ve Lionhead geliştiricileri bir ekip tarafından yapılan Syndicate tarzı bir oyundur. Bu, her biri kendine özgü yetenekleri olan dört ajandan oluşan bir gruptan sorumlu gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Sizin işiniz, açık dünya cyberpunk şehri kurumsal kötülerden koruyarak kontrol etmek.

Bunu yapmak için ekibinizin her bir üyesini isteğinize göre özelleştirebilirsiniz. Etrafınızdakileri bilmeden düşmanları yere sererek etrafta gizlenmek isteyebilirsiniz. Ya da eğer karakterlerinizi farklı bir şekilde yüklerseniz, ateşli silahlarla içeri girmek için onları kıyafetlerle kullanabilirsiniz. Bütün oyunu üç arkadaşınızla birlikte oynayabilirsiniz. Satellite Reign’i ücretsiz indirip oynamak için Humble Store‘u ziyaret edin. 

Bu hafta sonu oynamak için ücretsiz olan tek oyun bu değil. Xbox One’da, Xbox Live Gold aboneleri PUBG’yi de ücretsiz olarak deneyebilir.