İki Yeni Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Çıktı

İki Yeni Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Çıktı

Microsoft, geriye dönük uyumluluk oyunları serisini Xbox One‘da genişletmeye devam ediyor. Şu anki konsolda iki tane daha Xbox 360 oyunu oynanabilir ve oldukça büyük oyunlar.

2K Games’in orijinal Mafia‘sının 2002 yılındaki devamı olan Mafia 2, Grand Theft Auto‘nun temel kalıplarında açık aksiyon oyunu. Ama 20. yüzyılın ortalarında belki de en dikkat çekici özelliklerden biri. Bir diğer oyun da Prey. Ayrıca ufak bir hatırlatma; 2006’daki Prey, aynı adı taşıyan geçen yılın oyunu ile karıştırılmamalıdır. Uzaylılar tarafından kaçırılan bir Cherokee’nin hikayesini anlatan birinci şahıs nişancı oyunu.

Zaten bu oyunların fiziksel bir kopyasına sahipseniz, indirmeyi başlatmak için onu Xbox One’a yerleştirebilirsiniz. Alternatif olarak, dijital kopyalarınız varsa, onları konsoldaki Oyunlarım ve Uygulamalar bölümünün İndirmeye Hazır alanında bulabilirsiniz. Bunların ikisi de Xbox Store’da satın alınabilir. Splinter Cell’de olduğu gibi: Geçen hafta geriye dönük uyumluluk kütüphanesine eklendiğinde bu haftaki Xbox oyun fırsatlarının bir parçası olarak şu an indirime girdi.

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Mafia 2

Mafia 2

Prey

Prey

Kaynak: 1