İkinci Yıldönümü için Overwatch Yeni Harita, 50 Ürün ve Daha Fazlası Ekliyor

İkinci Yıldönümü için Overwatch Yeni Harita, 50 Ürün ve Daha Fazlası Ekliyor

Overwatch Yıldönümü Etkinliği

Overwatch Yıldönümü Etkinliği

Overwatch bu hafta iki yıl önce piyasaya çıktı. Popüler oyunun ikinci doğum gününü kutlamak için Blizzard, yeni bir Deathmatch haritası Petra ve toplanacak 50’den fazla yeni kozmetik ürün içeren bir yıldönümü etkinliği düzenliyor.

Bunlar arasında yepyeni Legendary skinleri ve üç Epic-skini var. Ek olarak, Doomfist, Moira ve Brigitte yeni dans duyguları alıyorlar. Dahası, daha önce piyasaya sürülen tüm sezonluk kozmetik ürünler ve Arcade için önceki kavgaların “çoğu” (günlük olarak, dönüşümlü olarak) yeni yıl dönümü etkinliği için geri dönecek.

Yeni haritaya gelince Petra, Deathmatch’a ekleniyor. Ayrıca, Deathmatch’a yeni bir Rekabetçi Mod ekleniyor. Bu, ilerlemeyi izlemek için yerleştirme eşlemeleri, beceri derecelendirme bölümü ve skor tablolarını içerdiğinden, tam özellikli bir moda benziyor. Bu, Overwatch’ın mevcut Rekabetçi Modu’ndan ayrı görünüyor.

Yıldönümü etkinliği de yeni yağma kutuları ekler. Etkinlik boyunca giriş yapan herkes, efsanevi seviyedeki bir öğeyi garantileyen ücretsiz bir yağma kutusu alır. Para harcamak istiyorsanız, 50 yağma paketini toplamak bir efsanevi yağma sandığı bonusuyla gelir. Ek olarak, daha önce piyasaya sürülen tüm sezonluk etkinlikler için yağma kutuları dahil edilmiştir.

Blizzard ayrıca, oyunun ikinci yıldönümü etkinliği başladığında 22 Mayıs’ta lansmanı yapılacak bir “Efsanevi” sürümünü duyurdu. Oyunun bu versiyonu sadece dijital olarak satılacak; temel oyun ile Legendary, Epic ve Origin skinlerini içeren toplam 15 skinden oluşur.