Instagram’a Remixleme Özelliği Geliyor

Instagram’a Remixleme Özelliği Geliyor

    Instagram artık arkadaşlarınızın fotoğraflarını özel metin ve doodle’larla değiştirme imkanı sağlıyor. Bu kesinlikle harika! 

    Instagram daha fazla kullanıcıyı birbiriyle özel olarak mesajlaşmaya teşvik etmek amacıyla bugün “remixleme” olarak adlandırdığı yeni bir özelliği duyurdu. Bu özellik, arkadaşınızdan size gönderilen fotoğrafı, çıkartmalar, özel metinler ve doodle’larla düzenleme ve daha sonra geri gönderme imkanı sağlıyor. Bu sayede arkadaşınızın fotoğrafına kendi fotoğrafınızmış gibi eklemeler yapıp eğlenebilirsiniz. Aynı zamanda, gönderirken mesajı bir kere göster veya yeniden oynat arasında seçim yaparak mesajın kaç kez görüntüleneceğini kontrol edebilirsiniz. Güncelleme geldi, Instagram güncelleme hakkında şunları söyledi; 

    ‘’Biraz karışık gelebilir, çünkü öyle.’’ 

    Güncellemenin nasıl çalışacağını yukarıdaki görselde görebilirsiniz.

    Yakın arkadaşlarımla Instagram DM’de çılgınca remix özelliğini kullanmak için sabırsızlanıyorum. Belki de beklediğimiz kadar kötü olmaz. Belki insanlar gerçekten arkadaşlarının yüzlerine sadece renkli neon gözlükler çizer. O masum fotoğrafları kullanarak birbirleriyle dalga geçmezler. Sizce böyle bir şey mümkün mü?

Kaynak: 1