IOTA Nasıl Alınır?

IOTA Nasıl Alınır?

IOTA Nasıl Alınır Satılır?

IOTA Nasıl Alınır Satılır?

Bitcoin harici bazı diğer coinleri de ülkemizde bir kaç borsadan alabilirsiniz. Koinim; LiteCoin, BTCTutk; Ethereum; Koineks ise; Ethereum, LiteCoin, Dash, Doge gibi alt coin alım satım işlemleri sunmaktadır. Ama ne yazık ki ülkemizde henüz “iota” için işlem yapabileceğiniz bir borsa bulunmamaktadır. Bu yüzden iota işlemleri için yurt dışındaki borsaları kullanmanız gerekmektedir. Nasıl olacağını açıklamaya çalışacağız. 

Türkiye’deki coin siteleri için Coin Borsaları yazımıza bakabilirsiniz.

IOTA alım satım işlemleri için aşağıdaki adımları izleyin.
 – Öncelikle Türkiye’deki coin sitelerinden birinde hesap açmalısınız. borsabit.com, koinim gibi siteler. İsterseniz  borsabit.com dan bir hesap açabilirsiniz.
 – Buradaki hesabınıza TL yatırımı yapıp Bitcoin alın. 
 – Daha sonra binance.com sitesinden bir hesap açın. 
 – Ardından funds kısmından deposit, withdrawal seçeneğini tıklayın. 
 – Buradan Bitcoin deposit kısmına gelin; burada size bir id üretecek. Bu id’yi borsabit.com’da çek kısmına gireceksiniz.
 – Belirli bir süre sonra coin transfer işleminiz gerçekleşecek ve binance.com‘a geçmiş olacak. Coin transferi gerçekleştikten sonra exchange kısmından basic‘i seçin. 
 – Daha sonra filtrelerden iota’yı seçin. Burada size iota/btc oranını gösterecek. Hesabınızda olan tüm Bitcoin’i iota’ya dönüştürmek için “buy iota” kısmından %100 seçeneğini seçin ve buy‘ı tıklayın. 

İsterseniz işlemleriniz arasındaki komisyon ücretini daha aza indirmek için işlemlerinizi Bitcoin yerine Litecoin ile yapabilirsiniz.

Paraya dönüştürmek için de bu işlemleri tersi yoldan yapabilirsiniz. Şimdilik, IOTA alım satım işlemlerinizi bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

İsterseniz “Bitcoin Nasıl Alınır?” yazımızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıca güncel Coin Fiyatları için bu websitesinden yararlanabilirsiniz.

Bitcoin Üretmek İçin Hangi Ekran Kartını Seçmeliyiz” videosuna da bakabilirsiniz.