Kai’Sa LoL Yeni Karakter

Kai’Sa LoL Yeni Karakter

Kai’Sa

Kai'Sa

Korku bir yanılsama değil, yeni League of Legends şampiyonu Hiçlik’in Kızı Kai’Sai geliyor.  Korku, bir gün Riot’un kalıcı MOBA’sına girme düşüncesiyle flört ediyor. Siz son kontrolü yaptığınızdan beri birkaç yeni savaşçı eklendi. Riot Games son dört yılda sadece iki tane yeni nişancı ekledi, yeni eklenen şampiyon ile sayıyı arttırdı. Yeni şampiyonun yeteneklerini incelediğimizde açıkça avcı bir nişancı olduğunu görebiliyoruz. 

Kai’Sa Yetenekler

Oyunun resmi web sitesinde Kai’Sa’nın temel saldırıları patlayan plazmaları ve düşmanları işaret ediyor. Bu daha büyük büyülü hasar primlerine neden oluyor. Yeni şampiyon  symbiote-suit saldırı stiline de uyum sağlıyor ve yetenek seviyeleri istatistiklere göre değişiyor. Hiçlik Arayıcı düşmanları takip etmenize ve etiketlemenize olanak sağlıyor. 

Yırtıcılar arasında hayatta kalabilmek için Kai’Sa yaratıldı.  Kurtarma umudu olmadan uzun yıllar kayıtsız kalan Kai’Sa, tamamen iradesiyle yaşıyor ve yaşayan Hiçlik bir canlının uyarladığı simbiyotik ikinci skini canlandırıyor. Hiçliğin Kızı iki dünya arasındaki bir tepe avcısı olarak ortaya çıkıyor. Detayları videoda görebilirsiniz.

Kai’Sa Oynanış

Kaynak: 1