Kart Koruyucudan Kontrol Cihazlarına Kadar Alınablecek En İyi Nintendo Switch Aksesuarları

Kart Koruyucudan Kontrol Cihazlarına Kadar Alınablecek En İyi Nintendo Switch Aksesuarları

Yeni Nintendo Switch’e hoş geldiniz! Yalnızca The Legend of Zelda: Breath of the Wild’ nın bir kopyasını oynamak yetmiyor. Bazı aksesuar ve çevre birimleri almanın tam zamanı. Düşünmeniz gereken ilk şey yeni bebeğinize bir kutu almak olmalı, o zaman pil takımını, kulaklık setlerini, ekstra kontrol cihazlarını ve destek çubuğunuzu güzelce muhafaza edebilirsiniz. Güç paketlerinden şarj kablolarına kadar her şey var sizin için hazırladığımız bu listede. İşte karşınızda en iyi Nintendo Switch aksesuarları.

Joy-Con Pair

Kutunuzda Switch’inize takmak üzere iki tane zaten çıkıyor, ancak yinede bakın bu aksesuara, daha fazlasını isteyeceksiniz ve farklı renkler gerçekten gümbür gümbür geliyorlar! Bir Joy-Con’ı çok oyunculu oyun için bir arkadaşınıza verebilirken, ikinizin de deneyiminize büyük bir fark yaratır ve bazı dört oyunculu bir oyuna iki arkadaş daha ekleyebileceğiniz anlamına gelir.

Nintendo Switch Pro Kontrol Cihazı

Koltukta Nintendo’nuzu oynarken ekranın yanında duran Joy-Con’lar harika duruyor, fakat oyununuzu büyük bir ekranda oynamak istediğinizde ne olacak? İşte orada devreye Switch Pro Kontrol Cihazı giriyor. Memnun edici derecede sağlam ve konfor için bir iç kıskaca sahip olan etkili kenarlar. Joy-Con’lardan hariç aksesuar kutusuna mutlaka konulması  gereken bir aksesuar.

Joy-Con Şarj Aleti

Kutudaki Joy-Con şarj aleti,  içeri kaydırdığınızda Joy-Con’ larınızı sevimli bir köpeğe benzetmek için harika olabilir, fakat kesinlikle o değerli kontrol aletini şarj etmiyor. Bunun için şahane olarak adı geçen bu şarj aletini almanız Joy-Con’unuzun içine bir damla elektrik düşmesi adına çok yerinde bir hareket olacaktır. Kesinlikle verdiğiniz paraya değecek, Joy-Con’unuzun ve sizin yüzü gülecek…

SteelSeries Arctis 3

Switch konsolunun üst kısmına 3,5 mm’lik bir jak eklenmesi sayesinde istediğiniz kulaklığı takabilirsiniz, ancak nerede oynuyorsanız oynayın, o küçük kulak içi kulaklıkların bir çiftini bile düşünmeyin. İşte yardımınıza koşan,  SteelSeries Arctis 3 hoparlörü harika bir ses ile tüm banka bakiyenizi boşaltmayacak kadar tatlı aralarda kendine bir yer buluyor. Son derece rahat ve etkileyici bir ses aralığına sahip olan Arctis 3,  tam bir oyun kulaklığı olmasının yanı sıra, telefonunuzda kullanabileceğiniz harika gürültü bastırıcılı bir mikrofon da bulundurmakta.

USB Type C Kablo

Nintendo, kendi patentli teknolojisini kullanmak yerine, USB C’yi şarj etmek için kullanmayı seçti ve gerçekten kullanabileceğiniz kabloları bulmayı çok daha kolay hale getirdi. Bu USB Type C kablosu ucuz ve sizi mutlu edecek. Yani, standart bir USB şarj fişiyle hareket halindeyseniz, istediğiniz yere bağlayabilirsiniz ve sizinle kablonun diğer ucu arasında, pil ile ilgili herhangi bir sorun çıkmayacağından emin olabilirsiniz.

Nintendo Switch AC Adaptor 

Nintendo yine kötü çocuklarından biriyle birlikte geliyor ancak muhtemelen bu AC adaptörünü evinizdeki prize takılı bırakmak isteyeceksiniz. (Evet, TV’nizin arkasında bir kablo karışıklığı var olduğunu biliyoruz. ) Siz dışardayken de bu adaptör prizinize bir yük olarak kalacak. Dışarda olduğunuzda da pil düşecek en iyisi USB C kablosunu alın yanınıza trende giderken şarjlayın Nintendo Switch’nizi.

Nintendo Switch LAN Adaptor 

Gelecekte hızlı çevrimiçi oynamak için tellere ihtiyacımız olmayabilir, ancak henüz gelecekte değiliz. Daha hızlı bir internet bağlantısı istiyorsanız veya kablosuz cihazınız tek başına bu işi yapmıyorsa, bu USB’den ethernet bağlantı noktası adaptörüne daha hızlı indirmenizi ve çoklu oyuncu için doğrudan bağlanmanızı sağlar. Bu yalnızca, Switch, güç ve HDMI çıkış bağlantı noktalarının yanında bir USB bağlantı noktasına sahip olan bağlantı istasyonundayken kullanılabiliyor. Dolayısıyla hareket halindeyken bağlantı olmayacaktır.

Orzly Ekran Koruyucu

Nintendo Switch’in dahili ekranı, gerçekten nefes kesici görsellere izin veriyor – ancak normal, günlük kullanım sonrasında tümüyle yıpranmış ve çizilmişse bunların hiçbiri önem taşımıyor. Ekrana baktığınız zaman her gün aynı sağlamlıkta görmenize yardımcı olmak için ek sigorta arıyorsanız ekran koruyucusunu alın. Ucuz, uygulanması kolay ve Switch’inizi parmağınızı ne sıklıkta kaydırdığınıza bakılmaksızın hoş gösterecektir. Yapıştırın ve kabarcıklardan, çiziklerden ebediyen kurtulun.

HORI Kompakt Tutucu

Nintendo Switch’in bu aksesuarı tutmak için kullanışlı, ancak mükemmel de değil. Sadece bir izleme açısı var ve kullanımdayken, Switch’ın şarj portu tamamen engellenmiş durumda. Bu aksesuarı kurun: ucuz ucuz plastiği ile Switch’i yerinde tutar, çok açılı görüş açısı sağlar ve şarj cihazınızı takmanız için bol miktarda açıklık sağlar. Hatta güzel ve düz katlanır, böylece bir torbaya sıkıştırabilir ve yanınızda getirebilirsiniz.

Anker PowerCore 26800 Taşınabilir Şarj Cihazı

Nintendo Switch 2.5 ila altı saat arasında pil ömrüne ulaşmakta. Bu Breath of the Wild gibi bir oyunu şarja takılı olmadan oynamak için çokta berbat bir skor değil ancak bir tür taşınabilir pil cihazını çantanıza koymadığınız sürece, uçağın uçuş esnasında tükeneceğine emin olabilirsiniz. Doğru olanı aldığınızdan emin olmalısınız – eğer çıkışı 5V 3A’dan daha düşük olan herhangi bir şeyi alırsanız, Switch takılı olsa dahi şarj kaybetmeye devam edecektir. Bir taşınabilir cihazdan şarj etmek elbette prize göre fark gösterecektir fakat, eğer alternatifiniz yoksa bu taşınabilir şarj cihazını almanız hoş olabilir. Iphone içinde gayet kullanışlıdır.

Venom Switch Başlangıç Seti

Eğer Nintendo’nuzu bir çorap içinde muhafaza etmek istemiyorsanız alacağınız ilk şey ona bir kap olmalıdır. Venom’un bu küçük seti büyük bütçeli bir başlangıç kitidir ve sağlam bir saklama kutusu (ekstra güvenli tutmak için elastik kayışlarla tamamlanmıştır), ekran koruyucusu ve hatta bir temizlik bezi ile birlikte gelir. Kulak içi kulaklıklar da var, ancak beklentiyi çok yüksek tutmayın ki hayal kırıklığına uğramayasınız. Koruyu bir kap olmasının dışında ayrıca oyunlar için fazladan bir ağ gözü de var.

Oyun Kartı Koruyucusu

O küçük kartları korumak için bir koruyucu kutuya ihtiyaç vardır. Kayıpları önlemek ve o komik duran koca oyun kutularından kurtulmak için bu kart koruyucu kutuyu düşünebilirsiniz. İnce, plastik kabuğuna 24 ayrı oyun saklıyor ve dijital kütüphaneniz fiziksel olanınız kadar taştığından dolayı, birkaç MicroSD hafıza kartını saklayabileceğiniz bir alan sunuyor.

Nintendo Switch Araç Şarj Cihazı

The Legend of Zelda: Breath of the Wild gibi bir oyunu oynayıp oynamadığına veya sadece ana ekranda parlaklık seviyesini tamamen düşürüp gezmenize bağlı olarak, Nintendo Switch’in pilleri iki buçuk altı saatten altı saate kadar sürebilir. Her iki durumda da, uzun bir yolculuğa çıkıyorsanız muhtemelen bir kaç kez şarj etmeniz gerekecek ve bu şarj cihazı emin olun işini güzelce yapacaktır. İki metrelik kablosu ile arka koltuğa kadar uzanacak kadar uzundur.

Orzly Sert Taşıma Çantası

Switcaeh taşınabilir bir cihazdır. Dolayısıyla hassas bir cihaz, ve işte burada onu korumak için iyi bir teklif var. Orzly tarafından üretilen bu çanta, sisteminizi, bir AC adaptörünü, ek kontrol cihazlarını veya bir veya iki oyun çantasını depolamak için bol miktarda alan sağlayan iyi bir seçimdir. Aletlerinizi içine atın, fermuarı çekin ve güvende hissedin.