Killer7 PC Sürümü Açıklandı

Killer7 PC Sürümü Açıklandı

Killer7 PC

Killer7 PC

Killer7, Goichi ‘Suda51’ Suda ve Resident Evil yaratıcısı Shinji Mikami’nin kült aksiyon oyunu, 2018’de PC için yeniden düzenleniyor ve piyasaya sürülüyor. Suda’nın stüdyosu olan Grasshopper Manufacture’ın 20. yıl dönümüne ev sahipliği yaptığı MomoCon sırasında yeniden düzenleme ortaya çıktı.

Resimi anlatım şu şekilde; “killer7 olarak bilinen, 7 ölümcül kişiliği gerçek dünyaya yansıtan bir adam olan Harman Smith ile intikam masasında yeraltı suikastçılarının karanlık dünyasına dalın. Bu farklı katillerin sırasıyla kontrolünü ele geçirin, onlar uğursuz Kun Lan’ı avlarken, dünya hakimiyeti planını durdurun ve ‘Heaven Smile’ olarak bilinen ölümcül intihar bombacılarının örgütlenmesine son verin.”

“Yıllar boyunca, Suda51’in klasik aksiyon-macera oyunu Killer7, psikolojik gerilim meraklıları arasında oldukça istendi. Ve şimdi, sonunda Steam’e geri geliyor! Iconoclast yazarı/yönetmeni Goichi Suda ve efsanevi yönetmen Shinji Mikami 13 yılı aşkın bir süredir Killer7’yi ilk kez geri getiriyor ve yüksek tanımlı bir şekilde işlendi.”

Kısa fragman, Harman Smith’in kahramanı tarafından temsil edilen çeşitli karakterlere hızlı bir giriş yapıyor. Fragman ayrıca, yeniden düzenlemenin 2005’te oyunu ilk olarak yayınlayan Capcom yerine NIS tarafından yayınlanacağını da ortaya koyuyor. Bununla birlikte, Capcom Killer7’nin haklarını elinde bulundurduğu için hala söz konusuna sahip. Fragmana bir göz atın.