Kısa Süreliğine 7 Ücretsiz iPhone Uygulaması

Kısa Süreliğine 7 Ücretsiz iPhone Uygulaması

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Ücretli olan bu iPhone ve iPad uygulamaları geliştiricileri tarafından bazı zaman aralıklarında ücretsiz olarak sunulur. Bu uygulamların ne kadar süreliğine ücretsiz kalacakları belli değildir. Tamamen geliştiricinin kararına kalmış bir durum. Eğer bu uygulamaları istiyorsanız biraz acele etmelisiniz. İşte ücretsiz iPhone uyugulamaları.

1. Toon War

1. Toon War

Toon War, renkli ve canlı grafikler ile ikiz sopa nişancı oyunu. Senin görevin, huzurlu köyleri kötü güçlerden kurtarmak, düşmanları ortadan kaldırmak ve tehlikeli patronları yenmek.

Toon War İndir

2. Firetail

2. Firetail

Firetail kişisel yatırımcı için güzel bir stok uyarısı uygulamasıdır. İnce ama iyi düşünülmüş etkileşimler bu hisse senedi uygulamasını kullanmayı keyifli yapar. İhtiyaçlarınızı karşılamak için çeşitli uyarı yöntemleri: e-mail, SMS, flash ve push bildirimleri mevcuttur.

Firetail İndir

3. Table Tennis AR

3. Table Tennis AR

Güzel 3D grafikler ve gerçekçi fizik ile Masa Tenisinin zorlu bir artırılmış gerçeklik tarzıyla tadını çıkarın. Oyun telefonunuzu bir rakete çevirir. Telefonu hareket ettirmek, raketi hareket ettirir. Hepsi bu kadar.

Table Tennis AR İndir

4. Sleep Defender

4. Sleep Defender

Küçük bir çocuğu olan herhangi bir ebeveyn iyi bir gece uykusu almak için ne kadar zor olduğunu bilir. Çocuğunuz her an gelebilir ve kalkma zamanı olup olmadığını sormak için sizi uyandırır. Sleep Defender, kalkmaya ne zaman hazır olduğunu sessizce göstermek için stop ışığının renklerini kullanır. Kırmızı, yatakta kal. Yeşil, kalk. İsteğe bağlı sarı, kalkmaya hazır, ama sessiz. Sleep Defender’ın mükemmel bir özelliği, bir ses çıkarmamasıdır, bu yüzden asla uyumayan bir çocuk uyandırmayacaktır.

Sleep Defender İndir

5. 5coins Expense

5. 5coins Expense

5coins günlük giderlerinizi izlemek için basit, güzel ve akıllı bir uygulamadır. Ne kadar harcadığınızı, paranın ne zaman ve nereye gittiğini bilmenizi sağlar.

5coins Expense İndir

6. Toolbox – GPS Field Camera

6. Toolbox – GPS Field Camera

Toolbox, saha çalışması için bir GPS kameradır. Fotoğraflarınızı GPS konumu, pusula yönü, alınan tarih ve saat + durum numarasını girip damgalayarak, kritik bilgileri zahmetsizce toplamanıza yardımcı olur. Asla nerede/ne zaman/ fotoğraf çekildiğini sorgulamayın.

Toolbox – GPS Field Camera İndir

7. 7 Minute Workout: Lose Weight

7. 7 Minute Workout: Lose Weight

Bilimsel araştırmaya dayanarak, “7 Minute Workout” şeklinizi almak ve formda kalmak için hızlı, basit ve etkili bir yoldur. Yoğun yaşamları olan insanlar için oluşturulan rutin, bilim adamlarının 7 dakikadan biraz daha uzun süren antrenmanların tüm faydalarını size vermesi için tasarlanmıştır. Araştırmacılar 10 saniyelik dinlenme aralıkları ile 30 saniye boyunca yapılan 12 egzersizi seçtiler. Çok az dinlenmeye sahip bu yüksek yoğunluklu antrenman, günlük metabolizmanın artmasıyla sonuçlanır ve 7 dakikadan biraz daha uzun bir süre boyunca bir saatten fazla çalışmanın eşdeğeridir. 

7 Minute Workout: Lose Weight İndir