Kısa Süreliğine Ücretsiz 7 iPhone Uygulaması

Kısa Süreliğine Ücretsiz 7 iPhone Uygulaması

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Ücretli olan bu iPhone ve iPad uygulamaları geliştiricileri tarafından bazı zaman aralıklarında ücretsiz olarak sunulur. Bu uygulamların ne kadar süreliğine ücretsiz kalacakları belli değildir. Tamamen geliştiricinin kararına kalmış bir durum. Eğer bu uygulamaları istiyorsanız biraz acele etmelisiniz. İşte ücretsiz iPhone uyugulamaları.

1. 4tomatic

1. 4tomatic

4tomatic, dört kare fotoğrafı çekmenizi sağlayan bir fotoğraf standı kamera uygulamasıdır. Şaşırtıcı ve harika selfies çekebilirsiniz. Uygulamayı başlatırsanız ve alttaki deklanşöre basarsanız, 4 fotoğraf otomatik olarak çekilir. Tüm 4 fotoğraf çekildikten sonra, fotoğraflar animasyonla birlikte yazdırılır. Çerçevenin rengini ayarlayın ve filtreyi değiştirdikten veya arkadaşlarınızla paylaştıktan sonra kaydedin.

4tomatic İndir

2. Crystal Cove

2. Crystal Cove

Üçgeninizi tahta etrafında hareket ettirmek için kaydırın. Ortadan kalkması için üç veya daha fazla rengi eşleştirin. Tamamen çevrilmişken kaybedersiniz. Ancak endişelenmeyin, sıkışmalardan kurtulmanıza ve puanınızı artırmanıza yardımcı olacak güç, ve kombolarınız var.

Crystal Cove İndir

3. IQ Test & IQ challenge: What’s my IQ?

3. IQ Test & IQ challenge: What’s my IQ?

Bir intelligence quotient (IQ), zekayı değerlendirmek için tasarlanmış çeşitli standart testlerden birinden türetilmiştir. “IQ” kısaltması başlangıçta psikolog William Stern tarafından yazılmış olan Almanca terimi Intelligenz-Quotient’den gelmektedir. Tabi uygulamadaki bu test sadece eğlence amaçlı tasarlanmıştır.

IQ Test & IQ challenge: What’s my IQ? İndir

4. Quick Alarm: Nightstand Clock

4. Quick Alarm: Nightstand Clock

iPhone, iPod touch ve iPad için tasarlanmış basit ve şık analog alarm saatidir. Uygulama basit ve etkili analog saat, otomatik tam ekran, retina ekran desteği, özelleştirilebilir parlaklık, siyah ve beyaz temalar sunar. 12 farklı alarm sesi mevcuttur.

Quick Alarm: Nightstand Clock İndir

5. Total Stress Melt Meditation

5. Total Stress Melt Meditation

Stresi eritin ve inanılmaz derecede rahatlayın. Her türlü gerginliği ve endişeyi rahatlatın. Böylece bedeninizi ve zihninizi harika hissedin. Dünyaca ünlü hipnoterapist Rachael Meddows şimdi programlarını dinlemenin yeni bir yolunu sunuyor. Rachael Meddows, sakinleştirici sesleri ve hipnoza benzersiz yaklaşımıyla yüzbinlerce insana yardım etti.

Total Stress Melt Meditation İndir

6. Wallpaper Fix

6. Wallpaper Fix

Duvar kağıdınızda resim yapmakta zorlanıyor musunuz? Resimleriniz yakınlaştırılmış mı? Wallpaper Fix, resimlerinizi hızlı bir şekilde yeniden boyutlandırmanıza ve yeniden konumlandırmanıza olanak tanır, böylece bunları özel duvar kağıdı arka planlarınız olarak kullanabilirsiniz. Tüm eski duvar kağıdınızı bulanıklaştırma, alfa ve güçlü fotoğraf düzenleyicisi kullanarak yeni haline dönüştürebilirsiniz.

Wallpaper Fix İndir

7. Zero+

7. Zero+

Oynamak için şeytanca eğlenceli olan basit bir iOS puzzle oyunu. Tüm sıfırları yapmak için birbirine pozitif ve negatif numaralı blokları ekleyin.

Zero+ İndir