LawBreakers Yeni Fragman Yayınlandı

LawBreakers Yeni Fragman Yayınlandı

LawBreakers

Video, daha sonra hava yoluyla uçarak düşmanlarınızı patlatmak gibi Lawbreakers‘da yapabileceğiniz bazı deli şeyleri gösteren çok yoğun bir eyleme geçiyor ve çok daha fazlası var gibi. Fragmana göz atabilirsiniz. 

LawBreakers Fragman

LawBreakers resmi olarak 9 Ağustos tarihine kadar piyasaya sunulmayacak. Ama resmi sürüm hazırlık aşamasında olsa da PC için oyun kullanıma açılacak. PlayStation 4 sürümünün yarın sunulması planlanıyor. 

Lawbreakers’ın PC ve PS4 sürümleri 30 $ fiyatla satılmaktadır. Geliştirici Patron Key başlangıçta ücretsiz oynanabilir şekilde planlıyordu ancak daha sonra ücretli bir sisteme geçtiler. 

LawBreakers, arena tabanlı atıcı, çeşitli sınıflar, düşük ağırlıklı alanlar ve arkadan omuz omuza ateş etme olanağı sunuyor. Bunların bir kısmı yeni fragmanda gösteriliyor. 

LawBreakers, yalnızca PC ve PS4‘te piyasaya sunulacak ancak Bleszinski IGN’ye bir Xbox One sürümünü ekarte edilebileceğini söyledi. Diğer yandan Bleszinski, oyuna inandığını ve bunun “büyük patlama” olduğunu söyleyerek yaklaşmakta olan lansmanı tweet yaptı.