Lawbreakers’ı bu hafta sonu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz

Lawbreakers’ı bu hafta sonu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz

Boss Key Productions tarafından geliştirilen ve 8 Ağustos 2017 tarihinde PS4 ve PC platformları için piyasaya sürülen Lawbreakers yarından itibaren ücretsiz olarak Steam platformu üzerinden oynanabilecek.

Boss Key Productions oyunun çıkışından hemen sonra da oyunu kullanıcılara ücretsiz oynama fırsatı sunmuştu. Ben oyunu deneme fırsatı yakaladım ve gerçekten oyunu çok zevkli buldum. Eğer FPS oyunlarını seviyorsanız ve Overwatch alternatifi bir oyun istiyorsanız Lawbreakers tam da size göre! Oyun yarın, yani 9 Kasım 2017 tarihi ile 12 Kasım 2017 tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilir durumda olacak. Ek olarak oyunun indirimde olacağını da hatırlatalım. Oyunu deneyip beğenirseniz oyunu satın almak için büyük bir indirim sizi bekliyor olacak.

Sizlerin Lawbreakers hakkında düşünceleriniz neler? Bu kadar kısa süreliğine oynamak için yüklemeye değer bir oyun mu? Veya bu fırsattan yararlanıp oyunu indirimle kütüphanenize eklemeyi düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Lawbreakers‘ın yanı sıra bu hafta boyunca Watch Dogs’u uPlay üzerinden ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Watch Dogs’u ücretsiz olarak edinebilirsiniz yazımıza göz atabilirsiniz. 

Son olarak bizleri FacebookInstagram veya Twitter‘dan takip edebilirsiniz.