Long-Term Sinyallerine Göre Bitcoin Yükselişe mi Geçecek?

Long-Term Sinyallerine Göre Bitcoin Yükselişe mi Geçecek?

Bitcoin Yükselişe mi Geçecek?

Bitcoin Yükselişe mi Geçecek?

Birçok teknik sinyal, BTC pazarlarının birkaç haftalık yoğun satış sonrasında önümüzdeki günlerde yükseliş eğilimi gösterebileceğini işaret ediyor. Uzun vadeli fiyat hareketine ve stokastik RSI’ye yaklaşırken yukarı yönlü bir hareketlenmeye işaret etmesine rağmen, anlık fiyat eylemi daha hafif bir hikaye anlatıyor gibi. BTC şu anda kritik bir alanı test ediyor.

Uzun Vadeli Teknik Göstergeler BTC’de Boğa Zıplamasının Yakında Olabileceğini Öneriyor
Bitcoin fiyatı, Bitfinex üzerinde 17 Aralık 2017’de yayınlanan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan kabaca 20.000 dolarlık değerinin yaklaşık % 60’ını kaybettikten sonra, 8000 dolar seviyesinin hemen üzerinde destek bulmuş görünüyor.

3 günlük stokastik RSI, haftalık grafikte mevcut fiyat eylemi, çok yıllı boğa trendinin % 38.2 gerileme alanının bir testini içerirken, günlük grafikler şu anda 20 eşiğin altında. Direnç şu anki alanda tutabiliyorsa, Eylül 2017 testinden başlamak üzere yaklaşık 3.000 dolar olan büyük bir eğilim doğrulanmış gibi görünüyor. bu karşı kuvvetin yakın olabileceğini gösteren sinyallerin birleşmesine de katkıda bulunuyor.

BTC Fiyat Eylem Testleri
Yaklaşmakta olan bir sıçramanın olasılığını belirten birçok uzun vadeli sinyale rağmen, acil fiyat hareketi daha da düşüş momentumunun olasılığını gösterebilir.

BTC’nin kırıldığı yaklaşık 12.000 dolardan azalan eğilim çizgisine ek olarak bitcoin fiyatı, yerel azalan acil yükselen trend çizgisinin hemen altına 8.000 dolara düşmüş gibi görünüyor.

Eğer fiyat, iyileşemiyor ve yukarıda bahsedilen eğilim çizgilerinin üzerinde duramıyorsa, yaklaşık 8.000 dolarlık son düşüşün yeniden denenmesi büyük olasılıktır. 8.000 dolarlık tutunma başarısız olursa, Temmuz 2017 boyunca 1.800 USD’lik alanın testinden kaynaklanan eğilim çizgisini potansiyel olarak doğrulayarak yaklaşık % 23.6 oranında geri çekilme alanını test etmek için 5.000 – 6.000 dolar seviyelerinde bir yıkım daha muhtemel olabilir.

Kaynak: 1