Lux ct, Lux Counter, Lux Counterları – Lux’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Lux ct, Lux Counter, Lux Counterları – Lux’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Lux Counter

Lux Counter

Lux counter (Lux ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Lux Işık Leydisi; Luxanna Crownguard, büyülü yeteneklerin korku ve şüphe ile görüldüğü bir ikamet alanı olan Demacia‘dan geliyor. Işığı kendi iradesiyle şekillendirebilen Lux, keşif ve sürgünden korkarak büyüdü ve ailesinin soylu statüsünü korumak için gücünü gizli tutmak zorunda kaldı. Yine de, Lux’un iyimserliği ve esnekliği onu eşsiz yeteneklerini benimsemesine neden oldu ve şimdi onları gizlice anavatanının hizmeti için kullanıyor.

Öncelikle LoL karakteri Lux’un yeteneklerini hatırlayalım.

Lux Yetenekler

Aydınlanma
Lux’un zarar verici büyüleri, hedefi 6 saniyeliğine enerji ile yükler. Lux’in bir sonraki saldırısı enerjiyi ateşler ve Lux’ın seviyesine bağlı olarak hedefe bonus sihirli hasarı verir.

Işık Bağı
Lux, iki düşman birimini bağlayan ve hasar veren ışık küresi çıkarır.

Prizmatik Bariyer
Lux asasını fırlatır ve ışığı dokunarak, düşmanın zarar verebileceği her dostane hedefin etrafına bükerek koruma sağlar.

Işık Patlaması
Yakındaki düşmanları yavaşlatan bir alana bükülmüş bir ışık göderir. Lux, etki alanındaki düşmanlara zarar vermek için ışığı patlatabilir.

Son Parıltı
Enerji topladıktan sonra Lux, bölgedeki tüm hedeflere hasar veren bir ışık huzmesi ateşler. Eğer on Parıltı bir şampiyonu indirirse, bekleme süresinin bir kısmı iade edilir. Ek olarak, Lux’un pasif kabiliyetini tetikler ve Aydınlanma dezavantajının süresini uzatır.

Lux Counterlar’ına (Lux ct) bir göz atalım.
Lux ct, Lux Counter, Lux Counterları:

Lux’a Karşı İyi Olan Rakipler

Lux'a Karşı İyi Olan Rakipler

Lux’a Karşı Kötü Olan Rakipler

Lux'a Karşı Kötü Olan Rakipler