Mavi Balina Oyunu indir

Mavi Balina Oyunu indir

Mavi Balina Nedir

Mavi Balina Nedir

Mavi Balina Oyunu indir

Blue Whale Challenge” adıyla da bilinen oyun. Aslında tam olarak oyun olmayan bizim “İnternet oyunu” dediğimiz Blue Whale Oyunu’nun pek çok ülkede olduğu iddia edilmektedir. Bilinenlere göre yöneticiler, oyunu oynayan oyunculara 50 günden oluşacan hergün bir görev verir. En son verilen meydan okuma görevi ise oyuncunun intihar etmesini ister. 

Üniversitesinden uzaklaştırılan eski bir psikoloji öğrencisinin mavi balina oyununu oluşturulduğu söyleniyor. Philipp Budeikin adlı kişi Rusya’da gerçekleşen intiharlardan dolayı tutuklanıp suçlu bulunmuştur. 

Oyunda genellikle oyunculardan sadist görevler yapmaları istenmekte. Bu görevler; oyuncunun kendi koluna veya bacağına kesici aletlerle bir şeyler yazmak, yüksek yerlere çıkmak, gece geç saatlerde gönderilen korkunç videoları izlemek gibi kişinin kendine zarar verebileceği görevlerdir. Ve son olarak da 50. görevde oyuncunun intihar etmesi istenmektedir. 

Mavi Balina Oyunu

Mavi Balina Oyunu

Mavi Balina Oyunu Gerçekten Var mı ? İndirilebilir mi ?

Eğer google’da biraz ararsanız göreceksiniz ki onlarca mavi balina ismi verilmiş oyun bulunmakta ama bunların hiç biri intihar ettiren bir oyun gibi durmuyor, hatta bizde bir tane mavi balina isminde bir oyun yaptık buradan indirip deneyebilirsiniz.  Gerçekten insanları intihara yönlendiren mavi balina oyunu var mı yoksa bir şehir efsanesi mi bu sorunun cevabını henüz kimse bilmiyor, yani en azından biz bütün aramalarımıza rağmen böyle bir oyun bulamadık , sizde belli ki google da mavi balina indir yazıp gelmişsiniz bu yazımıza belli ki arıyorsunuz ama boşuna aramayın, bulamazsınız.

Ekşi Sözlük vb binlerce insanın düşüncelerini paylaştığı mecralara baktığımız da görüyoruz ki henüz bu oyunu bulan, gören olmamış ve varlığına kimse inanmıyor,  hatta suçu sorumsuz ailelere atanlar bile var, oğlunun kızının intiharını kabul edemeyen ailelerin suçu atacak bir günah keçisi aradıklarında akıllarına muhtemelen mavi balina geldiği düşünenlerin sayısı bir haylı fazla.