Metro Exodus Ne Zaman Çıkacak?

Metro Exodus Ne Zaman Çıkacak?

Metro Exodus

Metro Exodus

Metro Exodus, bu cezai olarak kıyamet sonrası FPS serisinin üçüncü oyunudur. Sizi modern uygarlığın aydınlanmış harabelerine götürüyor. Orası mutasyona uğramış hayvanlarla doludur ki; bu yine de kasvetli, ıssız bir şekilde güzel görünmeyi başarıyor. Zorlu bir nükleer kış boyunca yavaşça Rusya’ya doğru giden yıkılmayan bir hayatta kalan olarak oynuyorsunuz. Terk edilmiş metro tünellerinde dev sıçanları savuşturacak ve üst taraf için malzeme toplayacaksınız. Sizi yerinizden zıplatabilcek radyoaktif ayılar için dikkatli olun.

Dmitry Glukhovsky‘nin romanlarına dayanan Metro video oyunu serisinin üçüncüsüdür. Metro: Last Light ve Metro 2033 olaylarını takip etmektedir. Oyun hayatta kalma ve korku unsurlarına odaklanmıştır. Oyun, doğrusal seviyeler ve sanal alan ortamlarının bir karışımını içeriyor. Dinamik bir hava durumu sistemi, bir gece-gündüz döngüsü ve hikaye ilerledikçe mevsimlerle birlikte değişen ortamları sunar.

Metro Exodus, 11 Haziran 2017’de E3 2017 sırasında Microsoft’un basın konferansında ilan edildi. Oyun, Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için 2018’de, sonbaharda piyasaya sürülecek.

Platformlar: PS4, Xbox One, PC
Yayın Tarihi: 2018 Sonbahar