Microsoft Paul Walker Onuruna Özel Xbox One S Oluşturuyor

Microsoft Paul Walker Onuruna Özel Xbox One S Oluşturuyor

Paul Walker’ın Arabası Tasarımlı Xbox One S

Paul Walker'ın Arabası Tasarımlı Xbox One S

Microsoft, Hızlı ve Öfkeli filminden aktör Paul Walker‘ın onuruna oluşturulmuş özel bir Xbox One S duyurdu. Özel yapım konsolu parlak yeşil ve mavi renktedir. Walker’ın Hızlı ve Öfkeli serisinin ilk filmindeki Vin Diesel ile yarıştığı otomobiliyle modellendi. Konsolu; başta Vin Diesel, Tyrese Gibson, Paul Walker‘ın kardeşi Cody Walker olmak üzere birkaç kişi daha imzaladı. 

Konsol, 1 Ekim’de Game4Paul adı verilen bir oyun hayır etkinliğindeki çekilişte olacak. Etkinlik, Microsoft ve Reach Out Worldwide (ROWW) tarafından yürütülmekte ve kar amacı gütmeyen bir grup olup Walker’ın kurduğu afet yardımı kuruluşu içerisinde çalışmaktadır. Her çekiliş bileti 20 $, gelirden ise ROWW yararlanacaktır. Xbox’ın Oyun Pazarlamacılarından GM Aaron Greenberg “Ekip bu özel konsol tasarımına çok fazla düşünce koydu ve Paul’un unutulmaz Hızlı ve Öfkeli karakterine saygı duymaktan büyük heyecan duyuyoruz” dedi. 

Walker, Kasım 2013’te bir otomobil kazasında öldüğünde 40 yaşındaydı. Yargıç daha sonra Porsche’nin Walker ve onun o sırada Porsche Carrera GT kullanan arkadaşı Roger Rodas’ın ölümünden sorumlu olmadığını belirtti.