Microsoft’un IOS ve Android İçin Yeni Fotoğraf Uygulaması Resimleri PC’ye Hızlı Bir Şekilde Aktaracak

Microsoft’un IOS ve Android İçin Yeni Fotoğraf Uygulaması Resimleri PC’ye Hızlı Bir Şekilde Aktaracak

  Microsoft, resimleri bilgisayara hızla aktarabilmeleri için iOS ve Android cihazlarına bir fotoğraf uygulaması yayınlamayı planlıyor. Uygulama, yakında piyasaya çıkacak. Aynı Wi-Fi ağındaki telefonlardan bilgisayarlara fotoğrafların ve videoların hızlı bir şekilde aktarılmasını destekleyecek. Microsoft zaten OneDrive uygulamasıyla buna benzer bir hizmet sunuyor. Yeni uygulama ile fotoğraflar telefonda arka planda Windows 10‘daki fotoğraf uygulamasına içe aktarılacak. Bu yeni uygulama, fotoğraflarını OneDrive’a yedeklemeyen çoğu insan için tasarlandı.

     İtalyan blog Aggiornamenti Lumia yeni uygulamayı inceledi ve Windows 10‘daki Photos uygulamasının yakında bazı iyileştirmeler göreceğini belirtti.  

  Microsoft, fotoğraflar ve videolarda kullanılacak özel efektler, temalar ve müzik de dahil olmak üzere birinci sınıf içerikleri kullanıma sunuyor. Yazılım devi, aynı zamanda, şapkalar, arabalar, dinozorlar, metin ve yer paylaşımları gibi efektleri içeren fotoğraf çıkartmaları üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Bu özelliklerin tamamı şu anda test aşamasında ve önümüzdeki aylarda Windows tarafından kullanıma sunulması bekleniyor.. 

   Microsoft, son bir yıl içinde telefonlarve bilgisayarlar konusunda bir dizi deneyim kazandı. Windows Phone‘dan vazgeçtikten sonra, Microsoft’un yeni mobil stratejisi iOS ve Android’i daha iyi hale getirmek.

  Kaynak: 1