Microsoft’un Ücretsiz Araba Yarışı Oyunu Miami Street Yayınlandı

Microsoft’un Ücretsiz Araba Yarışı Oyunu Miami Street Yayınlandı

Ücretsiz Araba Yarışı Oyunu Miami Street

Ücretsiz Araba Yarışı Oyunu Miami Street

Microsoft Studios PC için yeni bir yarış oyunu yayınladı. Ama Forza gibi bir şey değil. Miami Street, yarışa dair sinematik bir görüntü sunan, köşelere çekilme gibi şeyler için hızlı zaman etkinlikleri sunan, ücretsiz indirilen bir yarış oyunudur.

Oyun, Studio Gobo’nun kardeş stüdyosu olan Brighton merkezli geliştirici Electric Square’in çalışmasıdır. Bu hafta Microsoft Store’da sakin bir şekilde kullanıma sunuldu. Bu, tüm bölgelerde mevcut olmadığı anlamına geliyor.

Hızlandırmak için, sol fare düğmesini, boşluk çubuğunu veya dokunmatik ekranlarda herhangi bir yere basılı tutun. Fren yapmak için serbest bırakın. Araba otomatik olarak dönüşlerden geçiyor, ancak fren yapmak için zaman ayırmalı ve gaza basmak için mükemmel zamanda dokunmalısınız. Bir de destek var.

Fikir ise; Miami Street’in herhangi bir Windows 10 PC cihazında oynanabileceği ve açık bir şekilde geniş bir izleyici kitlesini hedeflemesi. Bir enerji yenilenme mekaniği (enerji her dört dakikada bir yenilenir ya da yeniden doldurmak için altın harcayabilirsiniz) ve bir araba tamir sistemi var. Arabalarınızdan her birini kullandığınızda, bir kez aşınma alır. Her bir aracın tamir kiti ile üç nokta aşındıktan sonra tamir edilmesi gerekir. Miami Street, Xbox Live başarıları ve bulut kaydıyla tek oyunculu.

Bekleyen yeni bir Forza Horizon oyunu ile Miami Street’in varlığı ve yayınlanması sürpriz bir şey olarak karşımıza çıkıyor. Microsoft’tan herhangi bir yerde resmi bir duyuru ya da basın için bir not göremiyoruz. Belki de sakin lansmandan sonra, Microsoft yeni yarışçısı hakkında biraz daha bilgi paylaşmaya hazır olacaktır.

Ücretsiz Miami Street oyununu buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Miami Street Sistem Gereksinimleri
 – İşletim Sistemi: Windows 10
 – Mimari: x64
 – Fare: Tümleşik Fare
 – DirectX: Sürüm 11